Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Roler 2013-05-21, 12:24 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-21, 12:58 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
FunkyKoval 2013-05-21, 13:13
Na zdjęciach to i Pakistan ładnie wygląda.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-21, 15:24 4
Zgłoś
Verdourth 2013-05-21, 15:37
@rigisut

^
|
|
|
Zaplusować tego pana
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-21, 18:48 2
Zgłoś
Dżizas_kurde 2013-05-21, 20:22
Taa.. przstańcie się mazać... ja zarabiam 2700zł na rękę !!!....

Bu haha....

Ale nikogo nie obchodzi to że wydatków mam na poziomie 2500zł miesięcznie.. i biduję za 200zł...
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-21, 21:01
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-21, 21:10 2
Strasznie marudzicie.
Mam 30 lat. Na studiach zapieprzalem co wakacje by zdobyc doswiadczenie. Po studiach dostalem dobra prace ale za kiepskie pieniadze na poczatek. Teraz wyspecjalizowalem sie i mam mase ofert pracy i srednio wyciagam kilkanascie tysiecy PLN miesiecznie jako inzynier. Malo mam wolnego czasu ale jesli sie uda to skacze od czasu do czasu. Wykonalem ponad 20 skokow i przymierzam sie do zakupu wingsuit by polatac jak ci kolesie z filmiku. Nie bylem nigdy wspomagany przez rodzinke/znajomych. Przetancie plakac jak male dziewczynki tylko wezcie sie do pracy.
Oczywiscie za chwile mnie ktos objedzie ale mam gdzies nieudacznikow wiecznie marudzacych. Pozadrawiam wszystkich ktorzy spelniaja swoje marzenia.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-21, 21:14
ujemuje napisał/a:

Strasznie marudzicie.
Mam 30 lat. Na studiach zapieprzalem co wakacje by zdobyc doswiadczenie. Po studiach dostalem dobra prace ale za kiepskie pieniadze na poczatek. Teraz wyspecjalizowalem sie i mam mase ofert pracy i srednio wyciagam kilkanascie tysiecy PLN miesiecznie jako inzynier. Malo mam wolnego czasu ale jesli sie uda to skacze od czasu do czasu. Wykonalem ponad 20 skokow i przymierzam sie do zakupu wingsuit by polatac jak ci kolesie z filmiku. Nie bylem nigdy wspomagany przez rodzinke/znajomych. Przetancie plakac jak male dziewczynki tylko wezcie sie do pracy.
Oczywiscie za chwile mnie ktos objedzie ale mam gdzies nieudacznikow wiecznie marudzacych. Pozadrawiam wszystkich ktorzy spelniaja swoje marzenia.

No i o to chodzi Wystarczy mieć głowę na karku i chęci
Zgłoś
gupichuj 2013-05-21, 21:23
Nie każdy chce latać, mi sprawia przyjemność grzebanie przy samochodach i r🤬anie.
Zgłoś
abdul 2013-05-21, 21:58
tinox napisał/a:

Mieszkam w małym mieszkanku w małym miasteczku Matematyk się znalazł nie doliczyłeś 13stek a to dodatkowe wynagrodzenie w postaci takiej samej pensji no i małe dodatki w wysokości ok. 300zł od czasu do czasu sie trafią

otoz doliczylem trzynastke. w poltora roku raczej ich duzo nie nalapales. czyli tak: jestes osoba z najwyzej srednim wyksztalceniem pracujaca najpewniej w jakims urzedziku w miescince i za pol etatu udaje ci sie zgarnac nawet 1kpln/m-c. w najbardziej zabitej dechami norze wynajem lokum pozre ci pol pensji. do tego prad, woda, kanaliza, podatek smieciowy, internet, telefon, ogrzewanie. ubranie kosztuje, kobita kosztuje, choroby kosztuja, jesc tez cos trzeba. jesliby przyjac, ze miesiac w miesiac dostajesz premie zwiekszajaca wynagrodzenie prawie o polowe - to po odlozeniu tych siedmiu kola, wychodzi 6 i pol stowy na miesiac. kawalerka 5stow, int/tel stowa, pozostale media pewnie 5dych albo lepiej i nie zostaje nic. zjadasz wlasne a ciuchy robisz z obcietych wlosow i paznokci?
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-21, 22:32 2
abdul napisał/a:

otoz doliczylem trzynastke. w poltora roku raczej ich duzo nie nalapales. czyli tak: jestes osoba z najwyzej srednim wyksztalceniem pracujaca najpewniej w jakims urzedziku w miescince i za pol etatu udaje ci sie zgarnac nawet 1kpln/m-c. w najbardziej zabitej dechami norze wynajem lokum pozre ci pol pensji. do tego prad, woda, kanaliza, podatek smieciowy, internet, telefon, ogrzewanie. ubranie kosztuje, kobita kosztuje, choroby kosztuja, jesc tez cos trzeba. jesliby przyjac, ze miesiac w miesiac dostajesz premie zwiekszajaca wynagrodzenie prawie o polowe - to po odlozeniu tych siedmiu kola, wychodzi 6 i pol stowy na miesiac. kawalerka 5stow, int/tel stowa, pozostale media pewnie 5dych albo lepiej i nie zostaje nic. zjadasz wlasne a ciuchy robisz z obcietych wlosow i paznokci?

daj se spokój z nim, on w życiu na swoim nie był i pewnie nigdy rachunków na oczy nie widział. Te jego śmieszne obliczenia kupy się nie trzymają, no chyba że mieszka w obsranej norze, poluje w lesie, i ubiera się w liście od sałaty a jego dziewczynie wystarczy tylko zachód słońca zobaczyć żeby była szczęśliwa.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-21, 23:22
No tak Experci Sadistica : ] W dupie byli gówno widzieli
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem