👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mam wrażenie, że ten człowiek cierpi na nadmiar wolnego czasu.

Lektorzy są zajebiści. To po pierwsze. Po drugie nie każdy zna języki. Po trzecie nie każdy lubi się gapić w napisy. Idąc jego* tokiem rozumowania: Ty nie oglądasz swojego aktora, tylko napisy. Dziękuję dobranoc.
Proponowałbym zbiorczy na tego typu serie.
podpis użytkownika
Emerytowany saren

Cytat:
Ty nie oglądasz swojego aktora, tylko napisy. Dziękuję dobranoc.
stąd też mowa o nauce angielskiego.
do u speak it?

Koleś gada tak tylko na potrzeby filmików , a wy się tu sracie jak on tak może mówić . Lepiej pooglądajcie jego pierwszy czy tam 2 filmik wygląda na nieżle zjaranego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie