👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeden z nielicznych (meneli?), z którym idzie normalnie porozmawiać...

Jak tak go słucham to może też zacznę? Chyba nie jest tak źle być menelem. Hemoroidów w końcu się pozbędę.

jak ja pije przez 2 tyg, to czuje się jakby mi pranie mózgu i wątroby ktoś zrobił, a taki menel jeszcze sie chwali i cieszy ze jest zdrowy i gdzie tu sprawiedliwość... o sraczce juz nie wspomne:/
bohomas napisał/a:
Jeden z nielicznych (meneli?), z którym idzie normalnie porozmawiać...
To chyba rzadko gadasz z menelami

Generalnie to strasznie mi sie go zrobiło żal, ale z drugiej strony " Jak ktoś jest głupi i nie zaradny to śmierć frajerom"

Virdos napisał/a:
jak ja pije przez 2 tyg, to czuje się jakby mi pranie mózgu i wątroby ktoś zrobił, a taki menel jeszcze sie chwali i cieszy ze jest zdrowy i gdzie tu sprawiedliwość... o sraczce juz nie wspomne:/
Ja uważam że wszystko jest sprawiedliwie podzielone.
Ty pijąc 2 tygodnie czujesz się jakbyś miał pranie mózgu.
On nie pijąc 2 tygodnie czuje się jakby miał pranie mózgu (nie wspominając o tym że gdy nie wypije to mógłby robić na młot pneumatyczny).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie