Kolejny raz Legnica
[size=18]
Treść skopiowana z wydarzenia na Facebooku
"Na początku chciałbym powiedzieć ze to nie zarty ... ! Decyzja zapadła.
25 Grudnia 2014R wyruszam na "Dłuższy Spacer" dookoła Polski - 3511 km.
Jak sama nazwa mówi, chcem przemieszcac sie piechotą. Według wstępnych obliczen zajmie mi to okolo 90 dni.
Wszelkie plany oraz cel Tej podróży bedziecie mogli poznać niebawem. Mam prośbę do niedowiarkow, nie dajesz wiary w to ze mi sie uda prosze Nie demotywuj Mnie jakimis tezami.
Choć Sam nie potrafie w to uwierzyć. Nie dopuszczam mysli ze nie osiagne celu!!!"
l
Jak nie będę miał co zrobić z życiem to też tak się przejdę
za robote sie wez, a nie odp🤬lasz jakies dziwne misje
podpis użytkownika
Moje posty, komentarze nie mają na celu obrażania nikogo. Chodzi tylko o czarny humor ! \m/
Konto usunięte
2014-12-26, 9:33
miasto dalej pewnie już go zajebią gdzieś na slamsach
Jak mawiała moja Matka: "Idź i nie wracaj!"
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Na bank mu sie uda.. ciepłe ubrania, buty i bez hajsu...A będzie szedł kilka miesięcy
Konto usunięte
2014-12-26, 9:39
CHCĘ k🤬a, a nie "chcem"!
ze szkoły go wyj🤬i to będzie tak k🤬a łaził po kraju i ludziom dupę zawracał!
"bez muzyki czlowiek nie zyje"...to ile trzyma bateria w tym ustrojstwie?
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Konto usunięte
2014-12-26, 10:01
hehehe to zdechnie z głodu
rubaszny_rollo napisał/a:
CHCĘ k***a, a nie "chcem"!
On nie chcem ale muszem.
Daj spokój, ma chlopak aspiracje zostać prezydentem.
Statystycznie, połowa prezydentów Polski po 89 roku (tych wybranych w powszechnych wyborach), jest na bakier z ortografią.
Jehowa level ekspert
Konto usunięte
2014-12-26, 12:45
Jaki ryj brzydki hahahhahaha
40 km dziennie przez 90 dni? licząc, że bedzie szedł kolo 6 km na godzine to jest 7 godzin dziennie marszu! przez 90 dni.
Ehee... I jeszcze wybrał sobie zimę. Powodzenia na wschodnich, północno wschodnich, południowych (góry), północnych (morze - wiatr) krańcach Polski.
Czyli w sumie wszędzie przej🤬e, tylko zachód w miarę ok będzie miał...
Myślę, że w ciągu 3 tygodni temat ucichnie bo chłopak wróci pociągiem do domu...
Konto usunięte
2014-12-26, 13:06
Legnica to taki drugi Sosnowiec? Tam sami tacy? Aż mi głupio, że mi typ stamtąd dupe odbił.
wróci po tygodniu z odciskami , zmarznięty i głodny bo go nikt nie nakarmi bo wygląda jak dres wracający z melanzu nad ranem a nie wędrowiec / turysta .
2 lata temu startowałem w maratonie pieszym w Kampinosie 50 km w 12 h mówię sobie co to jest całe życie gdzieś ide to i tam pójdę , h🤬ja do dupy a nie pójdę bez przygotowania i odpowiednio skrupulatnie dobranego ekwipunku wróciłem do domu prawie na czworaka z takimi ranami na nogach i tak wyczerpany ze czułem się jak gówno ! ( a sporo w życiu wędrowałem )
rok później poszło lepiej połowa mnie rzeczy w plecaku lepiej dobrane kalorie na drogę i obuwie odpowiednie wszystko poprzedzone miesięcznym treningiem .
tak że tego on albo umrze albo sie osmieszy wracając po kilku dniach .