👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a jak jedzie wolniej to jak to wygląda?
podskakuje jak lowrider?
podskakuje jak lowrider?
przy dłuższej dziurze zawieszenie mogło by się nawet trochę unieść resztę zrobiła by opona .dało by rade
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
@up pudlo
ale nie bede ci pisal czym jezdze bo ci sie zrobi przykro
Kaliber 44 - "Może tak może nie"

podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
tarcer123 napisał/a:
Ooo miłośnik golfa albo stały klient busa.
dr_dex napisał/a:
Aha, czyli Passerati.

Już nie przesadzajcie, mimo wszystko ruszyło coś z remontami dróg, przynajmniej u nas na podkarpaciu jest na prawdę znośnie. Nie ważne czy krajowe, powiatowe czy gminne drogi. Jedyne co wkurza to że duża część jest łatana, a nie lana na nowo.

@up.
Jako sadisticowy ekspert odpowiadam wszem i wobec:
Wszystko.
Pozdrawiam.
Jako sadisticowy ekspert odpowiadam wszem i wobec:
Wszystko.
Pozdrawiam.

Niech zrobią przeskakiwanie nad brudasami na granicach to będzie hit.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie