Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Fotoradary
ypsilanti • 2013-01-17, 14:28
Tak, tak wiem, że to TVN. Warto jednak obejrzeć, bo materiał pokazuje jak łatwo politycy zmieniają zdanie w zależności od swojej sytuacji. I dalej ktoś wierzy, że jedni różnią się czymś od drugich?! Cytując klasyka "Ciemny lud to kupi".

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-17, 15:44
Moim zdaniem liczbę fotoradarów powinno się zwiekszyc ale calą kase za mandaty powinno sie przekierowywac dla kraju np. wojsko, szpitale, dla chorych dzieci ipt. a nie politykom. Jesli chodzi o zmiejszenie radarów w polsce to by bylo dobrze bo bym miał wiencej do oglądania na hardzie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 15:49 5
@up

Ty powinieneś mieć "wiencej" do oglądania w słowniku ortograficznym.
Zgłoś
b3mol 2013-01-17, 15:51 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 15:58
"Opozycja wali rząd" xD
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 16:00 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 16:02 3
Wiecie jaka jest główna przyczyna mniejszej liczby wypadków na drogach pozostałych państw Europy? Więcej autostrad? Lepsza jakość dróg? Lepszy stan techniczny samochodów? To pewnie częściowo też, ale główna przyczyna to brak POLAKÓW, a co za tym idzie brak agresji, chamstwa, buractwa, ułańskiej fantazji. Gdyby wszystkich Niemców przenieść do Polski, a wszystkich Polaków do Niemiec to i tak liczba wypadków w Polsce byłaby na poziomie niemieckim, a w Niemczech na polskim. To nie polskie drogi są wadliwe, to Polacy są wadliwi.
Zgłoś
kurczasty 2013-01-17, 16:26
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 16:31
jak widze ryj tego zakłamanego tuska to rzygać mi sie chce... Boże gdzie ja mieszkam...
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 16:32 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 16:36
Zgłoś
irish 2013-01-17, 16:40 1
0:05 "opozycja wali rząd"
Zgłoś
ArkaSzatana 2013-01-17, 16:45
Zgłoś
cerastes 2013-01-17, 17:31
lemon1988 napisał/a:

TVN taki reportaz? dziwne czyzby ryży przykrecil im kurek?

eeeee nie ma bata, przecie oni liżą rowa rudemu.. po prostu spadła im oglądalność i chcą się teraz podlizać narodowi..

leje ciepłym moczem na TVN i pokazuje im WAŁA
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 17:36
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 17:42
kto jeszcze wogóle uważa że fotoradary mają służyć poprawie bezpieczeństwa?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem