Tak, tak wiem, że to TVN. Warto jednak obejrzeć, bo materiał pokazuje jak łatwo politycy zmieniają zdanie w zależności od swojej sytuacji. I dalej ktoś wierzy, że jedni różnią się czymś od drugich?! Cytując klasyka "Ciemny lud to kupi".
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak wieje wiaterek tak się dupke ustawia by butów nie obsrać, ale srać nie przestaną. jesli się dowiem ze mam raka zabiorę dwóch ze sobą, bo wychodzenie na ulice nic nie daje.
TVN taki reportaz? dziwne czyzby ryży przykrecil im kurek?
Niby wg reportażu fotorady takie ble i w ogole, ale TVN i tak zmontował tak jak na niego przystało - broń Boże, żeby słupki platfusów nie spadły
konto usunięte
2013-01-17, 15:17
Według mnie ten reportaż ma jasno powiedzieć: "Patrzcie na PIS, który miały niedługo rządzić... przecież robił tak samo jak my teraz, głosuj na PO, nie jest gorzej niż za rządzenia PISu." Wiara myśli, że to mądry reportaż, a tak naprawdę ma jakoś tam wpłynąć na notowania PO i PISu.
w ogóle ostatnio zauważyłem, ze w większości stacji nastąpiła jakaś zmiana i już nie liżą dupy Tuskowi jak do tej pory.
Opozycja wali rząd
konto usunięte
2013-01-17, 15:30
konto usunięte
2013-01-17, 15:37