Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
Fotoradary
ypsilanti • 2013-01-17, 14:28
Tak, tak wiem, że to TVN. Warto jednak obejrzeć, bo materiał pokazuje jak łatwo politycy zmieniają zdanie w zależności od swojej sytuacji. I dalej ktoś wierzy, że jedni różnią się czymś od drugich?! Cytując klasyka "Ciemny lud to kupi".

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
srdreams 2013-01-17, 17:49
Gimbazie wszystko jedno bo żyłując piździka 47km/h nie dostana fotki... a jak dostana bo bylo z gorki to przeciez mama z tata zaplaca;]
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 17:54 2
kawal-chama napisał/a:

Jakim dopuszczalnym poziomem alkoholu we krwi?
Nie wiem czy masz prawo jazdy czy dopiero na nie będziesz zdawał ale w naszym kochanym kraju dopuszczalny poziom alkoholu we krwi osoby która kieruje pojazdem wynosi 0 (słownie: zero, nul, none, nic) promili

A ja myślałem, że 0.2‰. No popatrz, całe życie w kłamstwie
Zgłoś
zulugula 2013-01-17, 17:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 17:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 18:46
ta do 2020 będzie miej wypadków śmiertelnych bo połowa ludzi wyjebie stąd zagranice
Zgłoś
sidian 2013-01-17, 19:02 2
Zgłoś
Mleczarzmail 2013-01-17, 20:37
Zgłoś
rurkowiec 2013-01-17, 21:19
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 11:11
Dajcie jeszcze więcej tych cholernych fotoradarów.
Jak tak dalej będzie to osobiście będę je niszczył, bo to przesada jest.
Zrobić po prostu taką akcje "Wyrwac z korzeniami" i zlikwidować wszystkie co bedą sią plątać na drogach.
Zobaczymy wtedy co zrobią.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 13:25
Gdyby prędkość zabijała, to wszyscy kierowcy F1 czy rajdowcy już dawno gryźliby glebę.
wiesiors dobrze gada, Piwko dla niego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 13:54
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 16:38
Polityka to szopka. To jak teatr cieni Platona.
Siedzicie w ciemnej sali i patrzycie na teatrzyk, który przyciąga waszą uwagę coraz to nową akcją - a to Madzia, a to krzyż, a to ośla grypa, czy fotoradary... Siedzicie tak, oglądacie, komentujecie - ogólnie żyjecie tym, a nawet nie wiecie, że poza tą salą teatralną jest przeogromny, kolorowy świat. A jedyne co was trzyma w teatrze cieni, to wasz umysł, który starają się przyciągnąć "sensacjami" właściciele tegoż teatrzyku.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 16:50
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-21, 19:06
0:08 opozycja wali rząd
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem