Gimbazie wszystko jedno bo żyłując piździka 47km/h nie dostana fotki... a jak dostana bo bylo z gorki to przeciez mama z tata zaplaca;]
konto usunięte
2013-01-17, 17:54
kawal-chama napisał/a:
Jakim dopuszczalnym poziomem alkoholu we krwi?
Nie wiem czy masz prawo jazdy czy dopiero na nie będziesz zdawał ale w naszym kochanym kraju dopuszczalny poziom alkoholu we krwi osoby która kieruje pojazdem wynosi 0 (słownie: zero, nul, none, nic) promili
A ja myślałem, że 0.2‰. No popatrz, całe życie w kłamstwie
konto usunięte
2013-01-17, 18:46
ta do 2020 będzie miej wypadków śmiertelnych bo połowa ludzi wyjebie stąd zagranice
konto usunięte
2013-01-18, 11:11
Dajcie jeszcze więcej tych cholernych fotoradarów.
Jak tak dalej będzie to osobiście będę je niszczył, bo to przesada jest.
Zrobić po prostu taką akcje "Wyrwac z korzeniami" i zlikwidować wszystkie co bedą sią plątać na drogach.
Zobaczymy wtedy co zrobią.
konto usunięte
2013-01-18, 13:25
Gdyby prędkość zabijała, to wszyscy kierowcy F1 czy rajdowcy już dawno gryźliby glebę.
wiesiors dobrze gada, Piwko dla niego.
konto usunięte
2013-01-18, 16:38
Polityka to szopka. To jak teatr cieni Platona.
Siedzicie w ciemnej sali i patrzycie na teatrzyk, który przyciąga waszą uwagę coraz to nową akcją - a to Madzia, a to krzyż, a to ośla grypa, czy fotoradary... Siedzicie tak, oglądacie, komentujecie - ogólnie żyjecie tym, a nawet nie wiecie, że poza tą salą teatralną jest przeogromny, kolorowy świat. A jedyne co was trzyma w teatrze cieni, to wasz umysł, który starają się przyciągnąć "sensacjami" właściciele tegoż teatrzyku.