👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cienkie jak dupa węża. Teletubisie bardziej oddziałują na psychikę.

hehe najfajniesza jest ta noga w 1:20 namieszala mi tak ze stopy do konca zycie nieumyje

To na harda jest,proponuje obejrzeć film wszystkim kozakom co to niby rusza ich

ogladałęm to na dobranoc jak miałem 10 lat
ze tez udało ci sie to wygrzebac

bardzo ładna rzecz. zaraz zabieram sie za poszukiwanie calego filmu

co to za niewypał, patrzę i nic nie widzę, filmik do bani ale opis zachęcający, tak na marginesie:
czy to twoja nieudana aborcja?

no sąsiadkę obudziłem..
inaczej.. wyraziła zainteresowanie waląc w ścianę
ps.
normalnie to jej Dream Theater zapodaje
nocka
inaczej.. wyraziła zainteresowanie waląc w ścianę
ps.
normalnie to jej Dream Theater zapodaje

nocka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie