Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Franciszek
nowynick • 2019-04-17, 11:32
błagam zabierzcie z powrotem tych j🤬ych imigrantów

Serio to Papież Franciszek błaga prezydenta Sudanu Południowego oraz lidera opozycji, aby znów nie wywołali wojny
Zgłoś
Wiewór 2019-04-17, 11:35 30

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
b................j 2019-04-17, 11:50 16
K🤬a jego mać pieprzony lewacki sługus masonerii! Cała Trójca Święta w niebie się przewraca jak to widzi! Ale jak ofiary pedofilii przyjechały to jakoś ciężko mu było paść na pysk. 0_o
Zgłoś
~Nei 2019-04-17, 11:55 6
Donald w sutannie
Zgłoś
p................6 2019-04-17, 11:59 5
bezjaj napisał/a:

Ale jak ofiary pedofilii przyjechały to jakoś ciężko mu było paść na pysk. 0_o

Ich też po główce pogłaskał. Jeszcze zostało mu przeprosić za wyprawy krzyzowe i nawracanie pogan, taki z niego mietus, da sie wycyckać wszystkim, ale co mi do tego, jego cyrk, jego małpy.

~Nei napisał/a:

Donald w sutannie

To by ledwo z tej czarnej dupy wystawał.
Zgłoś
LuzaQ 2019-04-17, 12:06 4
nie jestem katolikiem ale uwazam ze jp2 cos soba reprezentowal chociaz tez mial sporo za uszami a te zero juz od dawna jest posmiewiskiem
Zgłoś
Wiewór 2019-04-17, 12:10 9
LuzaQ napisał/a:

nie jestem katolikiem ale uwazam ze jp2 cos soba reprezentowal

Reprezentował sobą heroiczną i nadludzką postawę w obronie kolegów pedofilów.

LuzaQ napisał/a:

a te zero juz od dawna jest posmiewiskiem

Tak głosi kościół polsko-katolicki bo wk🤬ia ich do białości, że Franek walczy z ich bezgranicznym rozbestwieniem.

podpis użytkownika

-Ernest Hemingway

Zgłoś
b................3 2019-04-17, 12:11 3
Jak można się tak poniżać??
Zgłoś
p................6 2019-04-17, 12:13 3
LuzaQ napisał/a:

nie jestem katolikiem ale uwazam ze jp2 cos soba reprezentowal chociaz tez mial sporo za uszami a te zero juz od dawna jest posmiewiskiem

Obaj siebie warci. Pierwszy zył w jakiejś szklanej bańce i p🤬lił głupoty. Drugi jest skrzyzowaniem dwóch najgorszych rzeczy, religijnej ciemnoty i lewactwa.
Zgłoś
Wiewór 2019-04-17, 13:54 80

podpis użytkownika

-Ernest Hemingway

Zgłoś
Halman 2019-04-17, 16:12 3
no to czekamy na spotkanie papy z środowiskami LGBT...
Zgłoś
McQurwa 2019-04-17, 16:25 8
Upadek białego człowieka, ja p🤬lę

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
w................y 2019-04-17, 16:34 7
Najbardziej mnie rozj🤬a jego wypowiedź, że Niemcami zawładnęli Naziści i to Niemcy są ofiarami... W ten sposób z agresorów zrobił ofiary, a to był pierwszy krok do tego żeby winę zacząć zwalać na nas...
Zgłoś
Rozjebie 2019-04-17, 19:15 1
@Abraxus

Sam zrobiłeś tego mema? Winszuję
A co do sedna tematu - Czego ten szmaciarz tak upokarza białą rasę/ Europejczyków? Cz🤬chy chcą wojny to i tak ja wywołają, nie musi się poniżać w "szczytnym" celu. Zresztą co to za zj🤬e myślenie? Białas serio myśli, ze cz🤬ch stwierdzi: "Uuu, widzę, ze białas obcałował moje stopy - zrezygnuję zatem z miliardów/ milionów dolarów, jakich spodziewam się ugrać na wywołaniu wojny".

bezjaj napisał/a:

K🤬a jego mać pieprzony lewacki sługus masonerii! Cała Trójca Święta w niebie się przewraca jak to widzi! Ale jak ofiary pedofilii przyjechały to jakoś ciężko mu było paść na pysk. 0_o

Dokładnie. Szmata będzie cz🤬chów obcałowywać, zamiast zająć się ważniejszym gównem na naszym kontynencie...
Zgłoś
stefanwtiorturiowanyprzez 2019-04-17, 21:09 1
Franciszek całuje te stopy,a murzyn mówi czy to wyleczy moja grzybice?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie