👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kiedyś słyszałem też hymn francji Dido- white flag
o fladze nie wspominając. ta biel połączona z bielą
o fladze nie wspominając. ta biel połączona z bielą

Po cholerę nam Madagaskar? Wystarczy wysłać garstkę żołnierzy z GROMu i mamy całą Francję dla siebie. Niemcy by srali po gaciach mając Polaków ze wschodu i zachodu

Wszyscy Polacy się śmieją z Francuzów, że to tchórze i że nei pomogli Polsce podczas II wojny światowej. Ale nikt nie pamięta już o tym, jakie straty ponieśli podczas pierwszej wojny światowej oraz że stracili wtedy prawie całe pokolenie. Czy normalni politycy kierujący się dobrem Francuzów zaatakowałby Niemcy tracąc miliony żołnierzy ponownie? Czy Polska biłaby się dzisiaj np. za Litwę tylko dlatego, że jest w NATO? Wątpię...

Ile czołgów trzeba żeby obronić Paryż ?
Nie wiadomo, nigdy nie próbowano.
Nie wiadomo, nigdy nie próbowano.

Dlaczego francuskie czołgi mają zamontowane lusterka?
Aby dobrze widzieć pole bitwy.
Aby dobrze widzieć pole bitwy.
najlepsze jest to ze nie trzeba nawet filmiku wlaczac zeby wiedziec o co chodzi

Armia jest od tego by WALCZYĆ. Co to za żołnierze, którzy boją się zaatakować wroga? Można było szybko zniszczyć niemców, a potem razem zabrać się za czerwonych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie