👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
We Francji działa GIGN (Groupe d'Intervention de la Gendarmerie Nationale). SWAT to amerykańskie jednostki specjalne policji.
BTW wikipedia twierdzi, że w czasie ich akcji zginęło tylko dwóch członków tej grupy, widać tutaj mamy jednego z nich.
BTW wikipedia twierdzi, że w czasie ich akcji zginęło tylko dwóch członków tej grupy, widać tutaj mamy jednego z nich.
paranoja ratuja samobujce a sami giną,jak chce się zabic to dajcie mu spokuj ...
Polski grom nie może używać snajperów podczas akcji poczytaj troszkę

Pamiętam jak w 54r. ratowaliśmy samobójce. Przypięliśmy się do niego szelkami i się spuściliśmy. To były czasy...

KNT napisał/a:
Przypięliśmy się do niego szelkami i się spuściliśmy
A gdzie się spuściliście, na niego właśnie?

Nic tak nie pomaga samobójcom jak serdeczny kop na klatę/plecy (zależy jak stoi taki debil). Aha, na pożegnanie drodzy sadyści wypada jeszcze pomachać. Kultura musi być...

To było wszystko zaplanowane.
On zrobił to po to, żeby pokazać jak głupio wygląda się będąc rozsmarowanym na asfalcie, oraz żeby odwrócić jego uwagę od gościa łapiącego go przez okno.
On zrobił to po to, żeby pokazać jak głupio wygląda się będąc rozsmarowanym na asfalcie, oraz żeby odwrócić jego uwagę od gościa łapiącego go przez okno.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie