wiecie czemu muzułmanie nie wysadzają się we francji? bo by musieli wysadzać się w śród swoich

o ja p🤬lę, myślałem, że jak umrę plecami dotknę dna, ale wcześniej dotknąłem oczami głębszego...
Już myślałem że lekarz ucieknie

podpis użytkownika
Są dni, są chwile, są ludzie i są debile!

Akurat ten kawał jest tylko kawałem. Otóż o ile równość równością, to dla francuskiej telewizji muzułmańska patologia to temat dnia (podobnie jak dla amerykanów murzyńscy złodzieje i członkowie gangu) i opinia publiczna bardzo nieprzychylnie patrzy na karmelowych.
Tak swoją drogą, to obecnie we Francji ciapaty lekarz to jest panoptikum i główną gałęzią pracy owych ludzi jest konserwacja powierzchni płaskich! "Wysokie" zawody są nadal (i pewnie jeszcze długo będą) domeną rodowitych.
Tak swoją drogą, to obecnie we Francji ciapaty lekarz to jest panoptikum i główną gałęzią pracy owych ludzi jest konserwacja powierzchni płaskich! "Wysokie" zawody są nadal (i pewnie jeszcze długo będą) domeną rodowitych.
Reginald911 napisał/a:
Przychodzi Francuz do lekarza... a lekarz też muzułmanin
![]()
Nije wierzje. To nie mozliwe!
podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!

Akurat lekarz wśród muslimów przybyłych do Eurabii jest równie często wykonywanem zawodem jak np inżynier (budowlany), co nie zmienia faktu, że bezrobocie pośród muslimów UE sięga ponad 50% a w pośród ich kobiet dochodzi do 80%.