Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
darayavahus 2025-04-26, 7:46
Nie wydaje mi się, aby akurat on zasłużył na wieczny pobyt w niebie.
Zgłoś
gdfgdf 2025-04-26, 8:10
ANALizator777 napisał/a:

Czemu w niebie maja takie stare Iphony?

Bo filmik był generowany na pakiecie Free
Zgłoś
Uzi99 2025-04-26, 9:22 1
mcsalutt napisał/a:

Bo mówię prawdę ? ! Dobrze że zdechł , ktoś kto wychwala putina i komunistów , zasługuje na miejsce w Piekle nie w Niebie . Ten papież był totalnie zj🤬y , nie rozumiał Europy i pochodził z kontynentu gdzie najwięcej żyje dzikusów na świecie , mógł tam jeździć i głosić słowo boże , a jakoś nie widziałem żeby zrobił coś dobrego dla Ameryki południowej . To była strasznie kontrowersyjna osoba , z dziwnymi poglądami , dobrze że zdechł , mam nadzieję że zdechł w męczarniach .

Niech mu smoła lepką będzie )😈
Zgłoś
Anonimowyja 2025-04-26, 11:40 1
Po cholerę cała ta szopka z papieżami, hierarchami kościelnymi? Facet w sukience wybrany przez innych facetów w sukience, taki sam człowiek i grzesznik jak każdy z nas.
Kolejna sprawa, dlaczego media publiczne publikują zdjęcie nieboszczyka bez cenzury?
Zgłoś
Grubas1960 2025-04-26, 17:54
Zgłoś
JoSeed 2025-04-26, 23:44
Anonimowyja napisał/a:

Po cholerę cała ta szopka z papieżami, hierarchami kościelnymi? Facet w sukience wybrany przez innych facetów w sukience, taki sam człowiek i grzesznik jak każdy z nas.
Kolejna sprawa, dlaczego media publiczne publikują zdjęcie nieboszczyka bez cenzury?

Podpisał oświadczenie o zgodzie ;]
Zgłoś
ibrahim 2025-04-29, 10:25
Szary_Jeleń napisał/a:

Fakt, był komuchem, ale nadal ktoś może Cię sprzedać za obrazę uczuć religijnych czy jakieś podobne gówno.

"Uczucia" do Franciszka są diametralnie różnie od uczuć religijnych.
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-04-29, 21:59 1
mcsalutt napisał/a:

Bo mówię prawdę ? ! Dobrze że zdechł , ktoś kto wychwala putina i komunistów , zasługuje na miejsce w Piekle nie w Niebie . Ten papież był totalnie zj🤬y , nie rozumiał Europy i pochodził z kontynentu gdzie najwięcej żyje dzikusów na świecie , mógł tam jeździć i głosić słowo boże , a jakoś nie widziałem żeby zrobił coś dobrego dla Ameryki południowej . To była strasznie kontrowersyjna osoba , z dziwnymi poglądami , dobrze że zdechł , mam nadzieję że zdechł w męczarniach .

k🤬a ziomek jesteś bardziej kopnięty ode mnie jesteś moim idolem też chcę być taki
Zgłoś