Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
🔥 Tornada w USA - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gdfgdf 2025-04-26, 8:10
ANALizator777 napisał/a:

Czemu w niebie maja takie stare Iphony?

Bo filmik był generowany na pakiecie Free
Zgłoś
Uzi99 2025-04-26, 9:22 1
mcsalutt napisał/a:

Bo mówię prawdę ? ! Dobrze że zdechł , ktoś kto wychwala putina i komunistów , zasługuje na miejsce w Piekle nie w Niebie . Ten papież był totalnie zj🤬y , nie rozumiał Europy i pochodził z kontynentu gdzie najwięcej żyje dzikusów na świecie , mógł tam jeździć i głosić słowo boże , a jakoś nie widziałem żeby zrobił coś dobrego dla Ameryki południowej . To była strasznie kontrowersyjna osoba , z dziwnymi poglądami , dobrze że zdechł , mam nadzieję że zdechł w męczarniach .

Niech mu smoła lepką będzie )😈
Zgłoś
Anonimowyja 2025-04-26, 11:40 1
Po cholerę cała ta szopka z papieżami, hierarchami kościelnymi? Facet w sukience wybrany przez innych facetów w sukience, taki sam człowiek i grzesznik jak każdy z nas.
Kolejna sprawa, dlaczego media publiczne publikują zdjęcie nieboszczyka bez cenzury?
Zgłoś
Grubas1960 2025-04-26, 17:54
Zgłoś
JoSeed 2025-04-26, 23:44
Anonimowyja napisał/a:

Po cholerę cała ta szopka z papieżami, hierarchami kościelnymi? Facet w sukience wybrany przez innych facetów w sukience, taki sam człowiek i grzesznik jak każdy z nas.
Kolejna sprawa, dlaczego media publiczne publikują zdjęcie nieboszczyka bez cenzury?

Podpisał oświadczenie o zgodzie ;]
Zgłoś
ibrahim 2025-04-29, 10:25
Szary_Jeleń napisał/a:

Fakt, był komuchem, ale nadal ktoś może Cię sprzedać za obrazę uczuć religijnych czy jakieś podobne gówno.

"Uczucia" do Franciszka są diametralnie różnie od uczuć religijnych.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem