Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Marek695454 2025-04-25, 18:42 32
Franek już nie por🤬a chłopców
Zgłoś
ANALizator777 2025-04-25, 18:42 4
Czemu w niebie maja takie stare Iphony?

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-04-25, 18:49 10
ANALizator777 napisał/a:

Czemu w niebie maja takie stare Iphony?

Bo na takich danych było trenowane "ai".

Swoją drogą fajna wizja, czasami śnię, że latam i wygląda to bardzo podobnie.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Konto usunięte 2025-04-25, 18:53 7
Marek695454 napisał/a:

Franek już nie por🤬a chłopców

Jak nie por🤬a? Już znalazł chlopca, już winko piją własnej roboty 🤣
Zgłoś
mcsalutt 2025-04-25, 18:57 59
Szary_Jeleń napisał/a:

Trochę to podchodzi pod paragraf

Bo mówię prawdę ? ! Dobrze że zdechł , ktoś kto wychwala putina i komunistów , zasługuje na miejsce w Piekle nie w Niebie . Ten papież był totalnie zj🤬y , nie rozumiał Europy i pochodził z kontynentu gdzie najwięcej żyje dzikusów na świecie , mógł tam jeździć i głosić słowo boże , a jakoś nie widziałem żeby zrobił coś dobrego dla Ameryki południowej . To była strasznie kontrowersyjna osoba , z dziwnymi poglądami , dobrze że zdechł , mam nadzieję że zdechł w męczarniach .
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-04-25, 19:06 3
mcsalutt napisał/a:

Bo mówię prawdę ? ! Dobrze że zdechł , ktoś kto wychwala putina i komunistów , zasługuje na miejsce w Piekle nie w Niebie . Ten papież był totalnie zj🤬y , nie rozumiał Europy i pochodził z kontynentu gdzie najwięcej żyje dzikusów na świecie , mógł tam jeździć i głosić słowo boże , a jakoś nie widziałem żeby zrobił coś dobrego dla Ameryki południowej . To była strasznie kontrowersyjna osoba , z dziwnymi poglądami , dobrze że zdechł , mam nadzieję że zdechł w męczarniach .

Fakt, był komuchem, ale nadal ktoś może Cię sprzedać za obrazę uczuć religijnych czy jakieś podobne gówno.

podpis użytkownika

Zgłoś
Muczkowski 2025-04-25, 19:06 12
mcsalutt napisał/a:

Z jednej strony prawisz jakbyś był wielkim obrońcom kościoła katolickiego i jego wartości, z drugiej, jak Kaczyński z krzyżem w zębach),bez żadnych zahamowań życzysz drugiemu człowiekowi by zdechł..

..ja p🤬le
Zgłoś
Pogromca-głupoty 2025-04-25, 19:07 20
Tak tak, ta lewacka komuszo globalistyczna świnia poszła do swojego pana Lucyfera, za całokształt swoich chorych wysrywów,
ale przede wszystkim za stręczenie preparatów m-RNA stworzonych na bazie komórek z abortowanych dzieci, całej masy chemikaliów i SV40 komórki z gnijącej nerki małpy.
Znaczące jego słowa podczas Plandemii covid19: "zaszczepienie się jest aktem miłości względem bliźniego" Którego bliźniego? tego zamordowanego w łonie matki?
Niech mu ziemia czy tam smoła lepką będzie Amen-sramen.
Zgłoś
mcsalutt 2025-04-25, 19:09 10
Szary_Jeleń napisał/a:

Fakt, był komuchem, ale nadal ktoś może Cię sprzedać za obrazę uczuć religijnych czy jakieś podobne gówno.

Sprzedać za obrazę uczuć religijnych xD Orwelowska Utopia . Mogę mówić co chce
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-25, 19:14 5
Na harda z tym! 😈

Dam piwo jak jeszcze będzie z nimi jelonek Bambi i lew Simba. Obiecuję.... 🤦🏻
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-04-25, 19:14 33
mcsalutt napisał/a:

Sprzedać za obrazę uczuć religijnych xD Orwelowska Utopia . Mogę mówić co chce

podpis użytkownika

Zgłoś
mcsalutt 2025-04-25, 19:18 8
@Szary_Jeleń

No i za to z tobą wypije !
Zgłoś
Madzia123 2025-04-25, 19:26 3
@Szary_Jeleń szary i za to też z tobą wypiję.
Zgłoś
tarcer123 2025-04-25, 19:43 4
Fajnie że ktoś wierzy jeszcze w niebo, piekło itp.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie