podpis użytkownika
Sam sram w tamten dzban.podpis użytkownika
Sam sram w tamten dzban.podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!Czemu w niebie maja takie stare Iphony?
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Franek już nie por🤬a chłopców
Trochę to podchodzi pod paragraf
Bo mówię prawdę ? ! Dobrze że zdechł , ktoś kto wychwala putina i komunistów , zasługuje na miejsce w Piekle nie w Niebie . Ten papież był totalnie zj🤬y , nie rozumiał Europy i pochodził z kontynentu gdzie najwięcej żyje dzikusów na świecie , mógł tam jeździć i głosić słowo boże , a jakoś nie widziałem żeby zrobił coś dobrego dla Ameryki południowej . To była strasznie kontrowersyjna osoba , z dziwnymi poglądami , dobrze że zdechł , mam nadzieję że zdechł w męczarniach .
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Bo mówię prawdę ? ! Dobrze że zdechł , ktoś kto wychwala putina i komunistów , zasługuje na miejsce w Piekle nie w Niebie . Ten papież był totalnie zj🤬y , nie rozumiał Europy i pochodził z kontynentu gdzie najwięcej żyje dzikusów na świecie , mógł tam jeździć i głosić słowo boże , a jakoś nie widziałem żeby zrobił coś dobrego dla Ameryki południowej . To była strasznie kontrowersyjna osoba , z dziwnymi poglądami , dobrze że zdechł , mam nadzieję że zdechł w męczarniach .
Fakt, był komuchem, ale nadal ktoś może Cię sprzedać za obrazę uczuć religijnych czy jakieś podobne gówno.
Sprzedać za obrazę uczuć religijnych xD Orwelowska Utopia . Mogę mówić co chce
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.