👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mcsalutt napisał/a:
Sprzedać za obrazę uczuć religijnych xD Orwelowska Utopia . Mogę mówić co chce
No właśnie, zaraza. Te czasy się kończą o ile już się nie zakończyły.
Nie jest to codziennością jeszcze, tak "jeszcze"... Jak daleka droga do tego? Rok? Dwa lata a może pięć?
Już wymyślili mowę "nienawiści" rasizm* homocośtam i anysemintyzm łącznie z szeregiem innych określeń gdzie w białych rękawiczkach w świetle dnia można podpiąć wszystko.
I to że jesteś niewinny czy też wyraziłeś tylko i wyłącznie swoją opinię wcale, wcale to w żaden sposób nie uchroni cię przed konsekwencjami.
"My możemy robić wszystko ale ty nie możesz robić nic" > cytat
Ciekawe czasy nadchodzą
Dziwne że ten ż__ek jezus plus chyba tam była jego stara wyglądają dość europejsko. Jak już to trochę nie zgodne z faktami.
Marek695454 napisał/a:
Franek już nie por🤬a chłopców
Zostawił miejsce twojemu dziadkowi i ojcu
Kefir30 napisał/a:
I twojemu chłopakowi
Marek695454 napisał/a:
Franek już nie por🤬a chłopców
W końcu dupa ci się zagoi
Kefir30 napisał/a:
uuuu mamy tu chopa z sekty
mocnymarcin5 napisał/a:
W końcu dupa ci się zagoi
I twojemu chłopakowi
myślę że był jak każdy - postacią, nieprawdziwy człowiek, aktor ...
aktorka raczej
"
Elite Gender Inversion ( EGI ). Any person portrayed as a lead character in a biographical movie-production can safely be considered EGI - EGI is real and we better wake up to it. Why is there such a thing as hidden transgenderism among the Elite? it seems that EGI individuals go a long way back in time, and if history only should be trusted back to the 18th century, then the hormones have always been available with Elite Gender Inversion ever present. The Elite seem to have a different view on natural qualities as they seek to determine by their own volition gender and sexuality independently of natural predispositions as they even might seek to unify both sexes into one unique gender-expression. As to why the Elite keep their gender ambitions secret, it might be as simple as there never will be public support for altering what is natural and already perfect in its own right. Once you see this, you can not unsee it."
aktorka raczej

"
Elite Gender Inversion ( EGI ). Any person portrayed as a lead character in a biographical movie-production can safely be considered EGI - EGI is real and we better wake up to it. Why is there such a thing as hidden transgenderism among the Elite? it seems that EGI individuals go a long way back in time, and if history only should be trusted back to the 18th century, then the hormones have always been available with Elite Gender Inversion ever present. The Elite seem to have a different view on natural qualities as they seek to determine by their own volition gender and sexuality independently of natural predispositions as they even might seek to unify both sexes into one unique gender-expression. As to why the Elite keep their gender ambitions secret, it might be as simple as there never will be public support for altering what is natural and already perfect in its own right. Once you see this, you can not unsee it."
MysteryMan napisał/a:
Dziwne że ten ż__ek jezus plus chyba tam była jego stara wyglądają dość europejsko. Jak już to trochę nie zgodne z faktami.
Niby że coś w ten deseń...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie