👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JoSeed napisał/a:
Fejk! Piuska nie spadła przy lataniu.
Przybijają gwoździem papiakiem.
mcsalutt napisał/a:
Sprzedać za obrazę uczuć religijnych xD Orwelowska Utopia . Mogę mówić co chce
Jeszcze chwila i zobaczymy czy tak bezkarnie powiesz o allachu ?🤣🤣🤣
JoSeed napisał/a:
Niby że coś w ten deseń...
No tak, bo to brudasy były.
Szary_Jeleń napisał/a:
Fakt, był komuchem, ale nadal ktoś może Cię sprzedać za obrazę uczuć religijnych czy jakieś podobne gówno.
nie można obrazić uczuć religijnych krytykując papieża, nawet brzydkimi słowami, papież to nie bóg
Ale to musi być przesrana świadomość, że trafiasz do nieba jako stary niedołężny pryk i tak już po kres czasu.
Nie wydaje mi się, aby akurat on zasłużył na wieczny pobyt w niebie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie