Franek
konto usunięte
• 2013-06-16, 19:50
Coś z innej beczki,krótkometrażowy film.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-16, 19:58
Zajebiste,podobuje mie się to ...browar leci i daj autorze kontynuację.
konto usunięte
2013-06-16, 20:05
Według mnie po prostu piękne.
sard
2013-06-16, 20:11
Cholerrra może wielce stary nie jestem, ale od razu dzieciństwo się przypomina i szczęśliwość z zabaw tam gdzie się było i tym co było
konto usunięte
2013-06-16, 20:21
Komunistyczna swołocz chce mienia i bogactwa innych ludzi, a jak je dostaje (po trupach) to go nie wykorzystuje.
Młody Polak marzy o wolności, której symbolem jest pociąg (w tamtych czasach mało kto latał samolotem, szybki pociąg był cool). Okrutny los jednak z niego zadrwił i tym pociągiem właśnie jedzie na śmierć, do tego bez czapki.
... chyba nie to autor miał na myśli, ale cóż dzieło żyje własnym życiem.
"...świat niewinny gdy wszyscy mieli uśmiech na twarzach..."
wojna wybuchła przez zazdrość - stalin był zły na polskiego prezydenta bo miał mniejsze wąsy, ale to i tak nic w porównaniu z hitlerem ten to dopiero był wściekły..
Uważaj na marzenia, bo mogą się spełnić.
konto usunięte
2013-06-16, 20:50
Co za zakończenie

Prawdziwy podstawowy film dla każdego użytkownika sadola! Milion piwek odemnie.
konto usunięte
2013-06-16, 20:53
Takie filmy doceniam. Ludzie są normalni (nie są pedałami), dzieci normalnie się bawią (nie w słoneczko, itp.), komuniści są źli, a całość nie ma c🤬kowato-hipsterskich pastelowych kolorów. Piwko jak najbardziej się należy.
zajebiste... warto zobaczyć
konto usunięte
2013-06-16, 21:42
A ja myślę, że Hitler i Stalin co innego mieli mniejszego