Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Freudowskie przejęzyczenie
freaky • 2024-01-24, 23:27
Mugolka Hermiona na ogólnokrajowej konferencji sztorcuje głowy państw, by ważyli słowa i nie nadużywali pojęcia holocaust wobec specjalnej operacji wojskowej w Gazie bo...

No właśnie xD

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LizTruss 2024-01-25, 8:18 5
To jeszcze c🤬j... wyczytałem w jednej z zagranicznych gazet, ze w holoxoaksie zginęło 6.5mln zydow, cyganów, ludzi lpgt oraz osob niedorozwiniętych. Nosz k🤬a popatrzcie - zabrakło Polakow
Zgłoś
Emilian89 2024-01-25, 8:22 8
TwójCzarnyPan napisał/a:

Zanim jak zwykle turbopolaczki wyleją w komentarzach morze gówna na Ż__ów, spytam tylko: Wojną w Syrii, Etiopii albo Mali też się tak przejmujecie?
Mnie obchodzi tylko wojna na Ukrainie i każdego z was też powinna obchodzić, nawet jak Ukraińców nienawidzicie. Bo od niej zależy przyszłość naszej części Europy, a od tej w Gazie nie.
Tak trudno to zrozumieć?

Kto Ci nasrał do głowy tego gówna? Czytałeś to wgl czy nie? C🤬j mnie obchodzi jakiś sp🤬olony banderowski kraj który jest zwykłym pasożytem społeczności, ukraina to taka typowa karyna madka milionów plus, tylko. Dej dej dej, rzymianie i pejsy są na tej samej lini pasożytnictwa, jednym i drugim c🤬j w dupe. To nie jest nienawiść do Ukrów tylko fakt ze jak by byla podobna sytuacja to oni by mieli wyj🤬e na nas i w każdej lepszej olazji zrobili by drugi Wołyń. Wiec sklej p🤬de.
Zgłoś
andrzejrobert75 2024-01-25, 9:04 4
TwójCzarnyPan napisał/a:

Zanim jak zwykle turbopolaczki wyleją w komentarzach morze gówna na Ż__ów, spytam tylko: Wojną w Syrii, Etiopii albo Mali też się tak przejmujecie?
Mnie obchodzi tylko wojna na Ukrainie i każdego z was też powinna obchodzić, nawet jak Ukraińców nienawidzicie. Bo od niej zależy przyszłość naszej części Europy, a od tej w Gazie nie.
Tak trudno to zrozumieć?

Być ż__em teraz to powòd do dumy.Bądż dumny..
Zgłoś
Ziebaj 2024-01-25, 9:14 9
Nie ma takiego państwa jak Izrael, zresztą takiego jak Ukraina też nie
Zgłoś
dominik666 2024-01-25, 11:24
Ale się onuce w komentarzach spłakały o Ukrainę XD Teraz otwórzcie szeroko buzie, wujek Piotrek chce wam nasrać do mordy
Zgłoś
konto usunięte 2024-01-25, 13:00
Co to dziecko tam robi??

Za holokaust odpowiadają ż__zi bo byli zbyt łatwopalni

Ż__y do gazu!!! Sigh heil!!!

Ż__y do gazu!!! Sigh heil!!!
Zgłoś
6ku6buu6 2024-01-25, 23:12 1
Prosty napisał/a:

No jebac zydow tak już symbolicznie a ukry to też zydowskie scierwo.

Jesteś zj🤬ym śmieciem.

freaky napisał/a:

To tylko pokazuje jak gówniane masz pojęcie o świecie. A to, że ciebie interesuje tylko wojna na Ukrainie to oczywiście twoje prawo. Ja banderowcomi gardzę tak samo jak syjonistami.

jesteś zj🤬ym śmieciem.

d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:

ukry tak samo jak ż__y. Robactwo do wytępienia a ty lewacki plebsie nie wyj

jesteś zj🤬ym śmieciem.
Zgłoś
Caanonierka 2024-01-26, 5:03
Tak to jest,jak się siksy wtrącają do świata dorosłych!

Zgłoś
Maculata 2024-01-26, 16:58 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Tak trudno to zrozumieć?

Czyli jedno ż__owskie ludobójstwo jest dla ciebie ważne, a inne nie? Skąd ta wybiórczość? Ż__y ci za nią płacą?
Zgłoś
mazga50 2024-01-26, 18:16
TwójCzarnyPan napisał/a:

Tak trudno to zrozumieć?

A bo ty pewnie sobie myślisz, że ż__ki w wojnie na Ukrainie nie maczają pejsów?

Naiwny czy beznapletkowy?
Zgłoś
freaky 2024-01-26, 19:25 1
RSTB30 napisał/a:

Co to dziecko tam robi??

Dzieci nie wypada krytykować. Jedna autystyczna wagarowiczka była ekspertką od klimatu,
A druga, też upośledzona, daje wykład na temat ludobójstwa.

6ku6buu6 napisał/a:

Jesteś zj🤬ym śmieciem

Zdecyduj się w końcu

Zgłoś
mazga50 2024-01-27, 5:09
Nawet ż__owi raz w roku, wymsknie się kilka słów prawdy.
Zgłoś
konto usunięte 2024-01-28, 20:26
TwójCzarnyPan napisał/a:

Tak trudno to zrozumieć?

Toś doj🤬 teraz do pieca. Przecież już w latach 80-tych, dziadek mi mówił że 3 wojna wybuchnie od małego państewka.
Nie jest ważne kto się z kim bije, tylko jak ten konflikt się potoczy.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem