📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Niestety znam rosyjski i automatyczny translator nie pozwolił mi na błogie oglądanie tego filmiku
Odnośnie szkół... to co jest najważniejsze w nauce ? Proces poznawczy. Zainteresowanie tematem, kreatywność i samodzielność w myśleniu i zgłębieniu danego zagadnienia. Jak patrzę na dzisiejszą szkołę, to te "klucze" na maturach zabijają wszystkie te wartości. Sprowadzają młody, ciekawy świata umysł, do myślenia szablonowego w sposób 0 albo 1. Szkoda, bo mam wrażenie, że młodzi ludzie marnują się w okresie, kiedy najbardziej powinni być kreatywni w myśleniu i kształtowaniu własnych poglądów. Oczywiście nie dotyczy to każdego, tak 70% ?

@Sushy dokładnie, nigdy nie byłem asem z matmy ale jak ktoś nie jest skończonym debilem i czasem chodzi na lekcje do bez problemu zda maturę. KAŻDĄ.
gimbo-gówno sra przed jakimś banalnym testem z liczenia , dzisiejsza matura to wstyd !

Teraz na studiach nie matematycznych ( przynajmniej u mnie ), jest coś takiego jak wprowadzenie do matematyki, żeby wyrównać poziom. Zajęcia odbywają się przed przystąpieniem na studia ( w lato ), lub w pierwszym semestrze. Musieli to zrobić żeby nauczyć ludzi podstaw !
Pamiętam, że własnie tam w miesiąc przerobiliśmy cały materiał z liceum razem z kolokwium.
Miesiąc, czyli 4 ( 2x45 min ) ćwiczenia i tyle samo wykładów.
Pamiętam, że własnie tam w miesiąc przerobiliśmy cały materiał z liceum razem z kolokwium.
Miesiąc, czyli 4 ( 2x45 min ) ćwiczenia i tyle samo wykładów.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie