no cóż tu widać "równość " narodu Polskiego gdzie nasz nadwrony błazen nie potrafi z siebie wykrztusić żadnego argumentu w rozmowie z twórcą portalu antykomor
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-26, 17:31
Prezydenta nie można obrazić, premiera można. Tak mówi prawo.
Dziękuje dobranoc.
konto usunięte
2012-11-26, 17:38
konto usunięte
2012-11-26, 18:15
konto usunięte
2012-11-26, 18:32
Ale ma racje co ma zrobić z 43 posłami? Próbował jako jedyna partia broniła tego człowieczka!!! Ja też zagłosuje na Palikota tak jak we wcześniejszych wyborach!!!
Tylko idiota głosuje na Palikota.
Krety i błazen.... jak można na to głosować....
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
konto usunięte
2012-11-26, 19:09
Libertinus napisał/a:
Tylko idiota głosuje na Palikota.
Krety i błazen.... jak można na to głosować....
Tylko idiota nie głosuje na Palikota a ty na kogo głosujesz na Tuska który chce nas sprzedać albo na Kaczyńskiego który chce nas zamknąć i odizolować od świata!
konto usunięte
2012-11-26, 19:09
Gdzieś z 10 lat temu moi koledzy organizowali jakiś koncert HC punk itp... Na plakacie była scena z egzekucji w stylu Jihadu, a ofiarą ówczesny prezydent Kwaśniewski. Połowa z nich musiała przez kilka miesięcy mieli do czynienia z ABW, oczywiście pozabierane komputery, przeszukania w mieszkaniach. Na mnie sprawa z antykomorem nie robi żadnego wrażenia...
Osobiście też uważam, że przepis trzeba zmienić.
pozdrawiam!
konto usunięte
2012-11-26, 19:10
DioniZy
Ty to już musisz mieć sieczkę z mózgu.
Ja proponuję wcale nie głosuj, bo widzę, że nie masz kompletnie pojęcia.
konto usunięte
2012-11-26, 19:15
@ Bard_Zerald - zapomniałeś o tym pijaku z Dworca Centralnego
konto usunięte
2012-11-26, 19:25
Matuch90 napisał/a:
DioniZy
Ty to już musisz mieć sieczkę z mózgu.
Ja proponuję wcale nie głosuj, bo widzę, że nie masz kompletnie
pojęcia.
ty za to pewnie jesteś jednym z 40milionów ekspertów w tym kraju co? A na czym się oparłeś stwierdzając że mam sieczkę w głowie hehe co o tym zaważyło? Szkoda mi taki ludzi jak ty! pozdrawiam:) a na wybory i tak pójdę
konto usunięte
2012-11-26, 19:31
Może oparł się na tym co w tvn 24 widział
konto usunięte
2012-11-26, 19:47
A czego tu się więcej spodziewać po tym populistycznym sejmikowym krzykaczu.