no cóż tu widać "równość " narodu Polskiego gdzie nasz nadwrony błazen nie potrafi z siebie wykrztusić żadnego argumentu w rozmowie z twórcą portalu antykomor
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:01
no cóż tu widać "równość " narodu Polskiego gdzie nasz nadwrony błazen nie potrafi z siebie wykrztusić żadnego argumentu w rozmowie z twórcą portalu antykomor
No Trippers spisałeś się na medal. Sedno sprawy. Dobrze wiedzieć że jest jeszcze w tym kraju ktoś myślący. Pozdrawiam.!
@ Velture
Co ma zrobić z 40 posłami? Penwie, zagłosujcie na niego,żeby miał większość w sejmie to już w ogóle burdel będzie.
Nie powinien się znaleźć w sejmie wcale pajac taki jak on i ludzie jego pokroju czy pedały, transwestyci itd.
Takie rzeczy 15lat temu oglądało się w cyrku a nie w sejmie....
Co ma zrobić z 40 posłami? Penwie, zagłosujcie na niego,żeby miał większość w sejmie to już w ogóle burdel będzie.
Nie powinien się znaleźć w sejmie wcale pajac taki jak on i ludzie jego pokroju czy pedały, transwestyci itd.
Takie rzeczy 15lat temu oglądało się w cyrku a nie w sejmie....
@emka1990 - oj nie gadaj... 15 lat temu to Ty już miałeś takie rzeczy w domu;)
@up
"On chce, żeby coś takiego jak hymn, godło polskie przestało istnieć"
Wskaż fragment jego wypowiedzi, bądź punkt jego programu, który na to wskazuje...
Jak już mówiłem, absolutny brak wiedzy...
Masakryczny poziom.
"On chce, żeby coś takiego jak hymn, godło polskie przestało istnieć"
Wskaż fragment jego wypowiedzi, bądź punkt jego programu, który na to wskazuje...
Jak już mówiłem, absolutny brak wiedzy...
Masakryczny poziom.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie