👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@2xup Trochę doprecyzuje bo się zapędziłem.Jeśli chodzi o religie to po prostu wyrzucić ja z sfery publicznej np. ze szkol czy urzędów, religia prywatna sprawa.Armia z wyboru nic pod przymusem - przymus generuje opór i agresje.Tak samo z prawem np. możliwość wyrejestrowania samochodu bez przymusu oddania go na złom, Prywatna Teren - możliwość usuwania drzew bez ograniczeń, budowanie garażów.. itp tak długo jak nie szkodzi to innym i to tyczy się to każdej dziedziny życia.Morderstwa, Kradzieże(Duża), Korupcja, Molestowanie, Gw🤬t, Rasizm, Zastraszania - Kara śmierci, prace społeczne lub dozór elektroniczny dla innych przestępstw.Możliwość glosowania po odbyciu odpowiedniego testu sprawdzająca wiedze z WOS, Ekonomi, Techniki.
@up Możliwość pisania postów po zdaniu egzaminu z ortografii.........

Szczerze potwierdzam że to nie fake, takowa osoba istnieje. To moja "sąsiadka". Co więcej o niej ? Dzieci już jej opieka zabrała, czy co tam innego. Trzeźwą spotkać to raczej rzadkość. Ostatnio jakaś inna sąsiadka chodziła pytała czy podpiszemy petycje bo Zośka proponowała loda dla jej męża. Ogólnie cyrk na kółkach.
Jakieś pół roku temu czy więcej, z dwie ulice dalej zostało nagrane jak jakaś rodzinka (jeszcze z dziećmi) kradnie kwiatki z pod restauracji. Tak, to ta sama osoba. Kamery złapały.
Więcej przypomnę sobie lub się dowiem to będę pisał. A jakieś ciekawe świeże akcję opiszę w oddzielnym temacie.
Jakieś pół roku temu czy więcej, z dwie ulice dalej zostało nagrane jak jakaś rodzinka (jeszcze z dziećmi) kradnie kwiatki z pod restauracji. Tak, to ta sama osoba. Kamery złapały.
Więcej przypomnę sobie lub się dowiem to będę pisał. A jakieś ciekawe świeże akcję opiszę w oddzielnym temacie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie