👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
arkulik napisał/a:
Gdzie baceczki a gdzie Krakowska, jedzie fake'iem.
Nie wiem czy fejk. Ale argument, że "jebie fejkiem" dlatego, że te dwie lokalizacje dzieli kilka kilometrów, jest mega konkretny

Ja w sumie też wychodząc do fryzjera, sklepu, znajomych zwracam uwagę, aby dany punkt docelowy nie był dalej jak 975 metrów od mojego miejsca zamieszkania, w przeciwnym razie nie podejmuję się wyjścia - to ma sens. Minusem jest np. że dentystę i lekarza mam od domu w odległości około 3 km, dlatego musiałem zaprzestać korzystać z ich usług.

Znajoma fryzjerka opowiadała o odwrotnej sytuacji, gdy młody synek, x lat temu przybył, żeby zrobić sobie blond balejaż, nałożyła mu farbę a on, że wyskoczy w tym czasie na fajkę, no i spoko, tyle że stracił się na 3 godziny w barze na przeciwko

Co w tym dziwnego jak polaczkowaty naród tylko by wóde pił, zero ambicji, wszystko się należy, a wieczorem i w weekend zachlać pałę a najlepiej to codziennie.
nowynick napisał/a:
To szlachtę z TBSu stać na profesjonalnego fryzjera?
tak właśnie robi profesjonalny fryzjer na TBSach

@up Żaden kraj nie jest warty śmierci tylko "ryzykanci" idą na wojnę czy to w obronie czy jako agresor z tym ze ci drudzy to kompletni debile z religia jest tak samo.Kraje i Religie to dwie najgorsze zarazy ludzkości ale nie jedyne .

Mateh napisał/a:
@up Żaden kraj nie jest warty śmierci tylko "ryzykanci" idą na wojnę czy to w obronie czy jako agresor z tym ze ci drudzy to kompletni debile z religia jest tak samo.Kraje i Religie to dwie najgorsze zarazy ludzkości ale nie jedyne .
Lepiej oddać swoje ideały, tradycje,dziedzictwo bez walki i stać się obywatelem globalnego tworu bez Boga i zasad moralnych, którym rządzić będzie człowiek?
Kraje to naturalny twór, ostatnia forma rozwoju społecznego. Całe dzieje pokazują, że społeczeństwa dążą do takiej właśnie formy. Z koleji jeśli chodzi o religię a przynajmniej nasze wyznanie to zawdzięczamy jej cywilizowane warunki w jakich żyjemy. Ona mówi nam co wolno a czego nie. Dzięki dziesięciu przykazaniom ukształtowało się prawo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie