Trafiłem przypadkowo na profil gościa i szczena opadła.
Uprzedzam, nie jest to wydumka z pianki, szpachli, włókna szklanego etc. Gość wyrzeźbił samochód

Osobiście jestem pełen podziwu.
No i rzecz dzieje się w Polsce
PS.
BONUS w 2:14
C................K
2016-03-27, 4:41
No i cacy. Teraz tylko badanie jednostkowe "Sam'a", rejestracja, OC i życzyć przyczepności ,szerokości.
B................1
2016-03-27, 8:57
Już coś takiego jak SAM nie istnieje. A szkoda.
oby sie tylko nie rozj🤬 teraz jak ten kolo w lambo co miał w dachu lampę
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Szkoda ,że nie pokazali wnętrza.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Bez wątpienia, Polak. Pod koniec filmiku, przy podwieszaniu tłumika aż było słychać "K🤬A!".
Zawsze jak budują takie ulepy to wstawiają przeokrutnie wieśniackie felgi. Mógłby już coś ciekawszego założyć
nie ma szpachli bo wszedzie cyna
Szkoda że zrobił to z takiego trupa :/
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
i to jest prawdziwy facet! nak🤬ia ostro w warsztacie, nie boi sie up🤬lic pracą a w przerwie sobie kobiete pomaca
podpis użytkownika
Aby być wielkim mistrzem, musisz uwierzyć, że jesteś najlepszy. Jeżeli nie jesteś, udawaj, że jesteś.
Toć to zwykły wieś tuning, tyle, że zrobiony porządnie i profesjonalnie. Jaracie się ulepem na bazie CRX'a, który ma przypominać R8. To jak mieć replikę Testarossy zrobioną na Pontiacu Fiero i mówienie, że ma się Ferrari. To jest doskonały przykład jak zj🤬 świetną bazę do zabaw na torze.
ale felgi to serio mogl dac inne, te to chyba od seby z golfa odkupil
podpis użytkownika
Aby być wielkim mistrzem, musisz uwierzyć, że jesteś najlepszy. Jeżeli nie jesteś, udawaj, że jesteś.
odezwali się krytycy, a w życiu nawet modelu z papieru nie byli w tanie złożyć
10:05 - ewidentnie nasz chłop