Absurdy dnia codziennego - kanarki kontra pasażer
We wtorek przed godz. 8.00 doszło do szarpaniny między kontrolerkami biletów a 29-letnim pasażerem. Przepychanka rozpoczęła się w autobusie linii 70B, a następnie przeniosła się na przystanek przy ul. Kopcińskiego.
Pracownice MPK zgłosiły się na pogotowie, gdzie stwierdziły, że zostały pobite. Tymczasem film, do którego dotarliśmy, pokazuje jak dwie kobiety przytrzymują siłą młodego mężczyznę, który stara się im wyrwać. Zobaczcie sami...
---------
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-09-11, 23:44
Hahaha... Właśnie dostałem pracę jako kanar. Ze mną by była krótko i treściwie. Ma szczęście, że na mnie nie trafił.
Jak bardzo zdesperowana musi być kobieta żeby zostać kanarzycą?
zonk
2012-09-11, 23:48
@Up, praca jaka jest, taka jest. Ważne żeby pracować. A to że ludzie są niedorozwinięci i nie wiedzą że trzeba kasować bilety to już nie jest wina tych pań.
konto usunięte
2012-09-12, 0:00
Mi to wygląda jakby on im obiecał striptiz, ale w międzyczasie się rozmyślił, więc one próbują same sobie wziąć co im było obiecane
@Koli,uważaj,już nie raz widziałem takich cwaniaków ,a później płakali na policji.
pamiętaj zawsze znajdzie się ktoś sprytniejszy i silniejszy od ciebie
z jakiego filmu to to drugie nagranie?
@Hrabia Drapula
Nie od koliego
Koli napisał/a:
Hahaha... Właśnie dostałem pracę jako kanar. Ze mną by była krótko i treściwie. Ma szczęście, że na mnie nie trafił.
No, tylko żebyś się nie przeliczył - bo może Ci się przytrafić, że będzie bardziej krótko i treściwie niż byś się spodziewał. Na każdego kozaka, zawsze znajdzie się jeszcze większy kozak - samo życie.
to jakiś leszcz. i nie przez to, że dał się przerobić na ostatnią cipę...
konto usunięte
2012-09-12, 13:26
Tak, nie płaćcie za bilety a potem narzekajcie, że autobusy jeżdżą stare i niepunktualnie.
@up
chcesz w pierwszej klasie jeździc kupuj dwa bilety