Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:27
Włodarz Lublina wprawdzie nie wydał zgody na marsz równości, ale sąd uchylił zakaz. Toteż w ostatnią sobotę setki siejących zarazę homoseksualizmu osób (podobno były przypadki przerzutów na postronne osoby) przemaszerowało kilkukrotnie zmieniając trasę dla niepoznaki. Na szczęście w obronie Lublinian stanęły zastępy prawilności z tym typem na czele

bij balony, bo czerwone!
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2018-10-17, 21:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-10-20, 17:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2018-10-20, 18:44
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-10-24, 19:32
SQRW3L_ponury napisał/a:

no własnie nie bardzo - jedyne co mi sie obiło o uszy...

No i generalnie tu dyskusja powinna się zakończyć.

SQRW3L_ponury napisał/a:

Nie widzę na naszych ulicach lewicowego terroru

To może przestań ograniczać się do mainstreamowych mediów i czasem poczytaj jakieś narodowe tytuły albo choćby czasem obejrzyj tvpis (jeśli chodzi o pokazanie MN to zdecydowanie bliżej im do prawdy niżeli tvnowi).
Z Twoich ciężkich wypocin wynika ze jesteś mocno zamknięty w swojej bańce ideologicznej gdzie największym zagrożeniem tego świata jest mityczny dresiarz z kijem.

polecam:
wPolsce.pl
Forsal.pl
Nowa Konfederacja
Klub Jagielloński
Defence24

czy z bardziej humorystycznych:
Żelazna Logika
Lemingopedia
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2018-10-25, 2:54
Spiderowski napisał/a:

No i generalnie tu dyskusja powinna się zakończyć.

Dyskusja powinna sie zakonczyc zanim sie zaczęła bo jak sie okazało połowa z nas od początku nie miała żadnych argumentów - w dodatku nie potrafiła odnieść sie do tych co padły w trakcie...

bo obiektywnie rzecz biorąc kazdy z nas ma jakąś swoją bankę ideologiczną - moja odróznia sie od Twojej tym że potrafię ją uargumentować logicznie (jw.) - Ty nawet nie podejmujesz takiej próby i uciekasz od dyskusji odwołując sie do 'autorytetu' - tak jakby jakiekolwiek pismaki czy wogóle którekolwiek media podawały 'jedynie słuszną prawdę' i były jakimkolwiek wyznacznikiem sesnownosci poglądów - podczas gdy w naszej rzeczywistosci kazda jedna to szczujnia o mniejszej lub wiekszej skali załgania i należy je wprost traktować jak papkę dla debili - kazde z wymienionych - od tvn poprzez wszystkie w/w az po tvpis
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-10-30, 21:17
SQRW3L_ponury napisał/a:

bo obiektywnie rzecz biorąc kazdy z nas ma jakąś swoją bankę ideologiczną - moja odróznia sie od Twojej tym że potrafię ją uargumentować logicznie (jw.) -

Człowieku, nie ośmieszaj się. Poligon6 pare postów wyżej przejechał się po tobie jak czołg po trabancie. A ty argumentujesz na poziomie najzwyklejszych emocji, zero refleksji nad szerszym spektrum problemu. Gdzie te twoje argumenty? napisałem Ci że świat nie jest czarno biały tak jak go przedstawiasz to odpisałeś "jedynie obiło mi się o uszy".
Internetowych dyskusji z takimi twardogłowymi jak Ty stoczyłem juz dziesiątki, zresztą nie tylko internetowych. I jedyne czego się nauczyłem że to walka z wiatrakami. jak ktoś ma wbity światopogląd jednoliniowy to nawet jakby mu pokazac prawde to powie że to kłamstwo.
Pokazując filmik z MN jak policjant podpala radiowóz twardogłowi nazywali mnie macierewiczem.
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2018-10-31, 0:03
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-11-08, 19:11
Wybacz. Serio mam ciekawsze rzeczy do roboty niż dyskusja z pseudointeligentem który niewiele wie o świecie i co post potrafi jedynie obrażać.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem