Na czerwonym jedziesz - powiedział jegomość do jegomościa. Nie posłuchał więc poczuł to w swoich kościach. Stłuczka malutka, wsio się wyklepie, lecz stanąć w przyszłości na światłach lepiej.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:18
W sumie to wycieraczki do wymiany, wcale się nie dziwie że czerwonego nie widział.
fantastico napisał/a:
Na czerwonym jedziesz - powiedział jegomość do jegomościa. Nie posłuchał więc poczuł to w swoich kościach. Stłuczka malutka, wsio się wyklepie, lecz stanąć w przyszłości na światłach lepiej.
Ani szkoła podstawowa, ani gimnazjum, ani też szkoła średnia nie nauczyły Fantastica pisać poprawną polszczyzną co 3 warny od admina.
Myślę, że trzeba zmienić system edukacji, by również i inni pokroju w/w mieli szansę wyjść na ludzi.
Nawet na moim monitorze widziałem czerowe światło i mi noga automatycznie poleciała na hamulec.Ale jestem szybki...
Prawo jazdy do utylizacji i dożywotni zakaz prowadzenia.
W końcu by się nauczył jeden z drugim jeździć.
W końcu by się nauczył jeden z drugim jeździć.
ten kto nigdy nie przejechał na czerwonym albo jechał po pijaku czy na kacu z 0,5 nie wiedząc o tym że tyle jeszcze ma
Niech pierwszy rzuci kamieniem
Niech pierwszy rzuci kamieniem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie