Aaa tam.. przynajmniej jest wesoły.
Wyobraźcie sobie świat gdyby ludzie zamiast chlać alkohol brali by piksy.
Zamiast męża wracającego do domu i bijącego żonę, byłby wykręcony mąż wchodzący tanecznym krokiem i wywijającym łapami we wszystkie strony.
Wyobraźcie sobie świat gdyby ludzie zamiast chlać alkohol brali by piksy.
Zamiast męża wracającego do domu i bijącego żonę, byłby wykręcony mąż wchodzący tanecznym krokiem i wywijającym łapami we wszystkie strony.
up@
i ile byś tak pociągnął? miesiąc, dwa?
i ile byś tak pociągnął? miesiąc, dwa?

podpis użytkownika
raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
No tak, lapami na wszystkie strony i jeb prawy i jeb lewy sierpowy raz w zone i raz w dzieciaka
i wp🤬l w rytm muzyki

taki brudstock dla techno swirow
tutaj nie chodzi o to, ze podryguje jak jakis pedal tylko, ze za jakis czas ten swir bedzie sobie jezdzil tramwajem/autobusem, bedzie nap🤬lal sam do siebie, bedzie zaczepial ludzi a wiadomo, swirow trzeba sie bac... nigdy nie niadomo co mu odp🤬li :/

tutaj nie chodzi o to, ze podryguje jak jakis pedal tylko, ze za jakis czas ten swir bedzie sobie jezdzil tramwajem/autobusem, bedzie nap🤬lal sam do siebie, bedzie zaczepial ludzi a wiadomo, swirow trzeba sie bac... nigdy nie niadomo co mu odp🤬li :/
Sayagin666 napisał/a:
taki brudstock dla techno swirow
![]()
Ty k🤬a skorupko sera z pod napleta, sie znosz się sznosz, h🤬ja się znosz

''Gdy piguły wejdą mocno''
co to w ogóle za okreslenie?mocno? albo wchodzą albo nie!mocno to mnie twoja dziewczyna potrafi za jajka złapac.
co to w ogóle za okreslenie?mocno? albo wchodzą albo nie!mocno to mnie twoja dziewczyna potrafi za jajka złapac.
K🤬ą jest ten kto nagrywa takich ludzi, którzy dobrze się bawią po swojemu.