Ah miska olejowa. Trafienie krytyczne. Szybko się wykrwawi. Daleko nie ucieknie.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Drugi filmik wywołał u mnie bul.
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Myślę, że to ich nauczy (zwłaszcza drugiego), że na pomarańczowym się nie rusza...
Rok temu jechałem do szpitala za karetką, która transportowała bliskie mi osoby. Wiadomo jak to w takich sytuacjach nerwy itd. Całą drogę siedziałem na zderzaku ambulansu i pod szpitalem jak są te szlabaniki, to karetce się otworzył, a ja zamiast poczekać aż się zamknie i nacisnąć przycisk po bilecik, to czmych za nią. Szlaban zaczął się zamykać kiedy byłem jeszcze pod nim i już myślałem że jebnie mi o dach, gdy nagle raptownie poszedł w górę. I teraz nie wiem czy jest jakaś czujka, która nie pozwoli opuścić szlabanu, gdy coś się pod nim znajduje, czy ochrona na kamerce widziała i ręcznie zablokowali opuszczanie.
podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.
poligon6 napisał/a:
dobrze że nie bÓl

poligon6 napisał/a:
Ból wywołuje twoja ortografia.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Zupełnie nie wiadomo do czego ta sygnalizacja po prawej stronie

U nas w Polsce nie potrzebujemy takich gadżeciarskich nowinek technicznych żeby rozwalić misę olejową. Wystarczą nam nasze w pełni naturalne i ekologiczne dziury
@józekdeluxe
Jest czujka. Właśnie na takich ludzi jak Ty oraz ślamazarne buły, którym przejazd przez szlaban zajmuje tydzień.
To takie małe, czarne ustrojstwo na słupku od szlabanu.
Jest czujka. Właśnie na takich ludzi jak Ty oraz ślamazarne buły, którym przejazd przez szlaban zajmuje tydzień.
To takie małe, czarne ustrojstwo na słupku od szlabanu.
podpis użytkownika
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein

Prawdziwie sadolowa technologia do rozp🤬alania spalinosmrodów.

ja się zajmuję montażem takich bollardów jak i bollardów antyterrorystycznych. Jest ich coraz więcej, coraz więcej będzie takich filmików.

Dobra, chyba mam pomysł na biznes, teraz tylko pieniądze na warsztat, miejsce już jest.