Na ścianie głowa byka i strzelba. Więc byku stwierdził: "nie ma co, tu się nie p🤬lą"
A ty @up się tak nie podniecaj. Tradycja rzecz święta. Ostatnio słyszałem w TokFm, podobnego obrońce zwierzątków. Jak ci źli Polacy mogą kupować żywe karpie, i mordować je na oczach dzieci. Zamiast kupić filet z karpia w Lidlu. Prawie się tam popłakał.
Swoją drogą pewnie nie wie że dla tych co mu pęnsje płacą, ryba na patelni to się ma jeszcze ruszać, a jak zarzyna się krowę to rytualnie co by się wykrwawiła w męczarniach. U Hiszpanerów krowa czy byk ma chociaż jakąś rozrywkę przed śmiercią.
A ty @up się tak nie podniecaj. Tradycja rzecz święta. Ostatnio słyszałem w TokFm, podobnego obrońce zwierzątków. Jak ci źli Polacy mogą kupować żywe karpie, i mordować je na oczach dzieci. Zamiast kupić filet z karpia w Lidlu. Prawie się tam popłakał.
Swoją drogą pewnie nie wie że dla tych co mu pęnsje płacą, ryba na patelni to się ma jeszcze ruszać, a jak zarzyna się krowę to rytualnie co by się wykrwawiła w męczarniach. U Hiszpanerów krowa czy byk ma chociaż jakąś rozrywkę przed śmiercią.

Dobrze, że filmował, bo ubezpieczyciel mieszkaniowy za c🤬ja by mu nie uwierzył...

To raczej gdzieś z Hiszpanii. Odważni w hooy żeby z bykami się po ulicach ganiać ale żeby szmatogłowych pogonić to już ani jednego.
Dziadkowi tez kiedyś zj🤬a Marcysia z obory ale weszła tylko do sieni naszczeście drzwi do izby były zamkniete bo miała cheć sie wjebac
Jesteś w miejscu kturego nie znasz ani też nie przypomina niczego co wcześniej widziałeś. Krwawisz i czujesz z tego powodu ból. Próbujesz uciec ale cię gonią. Jest strasznie głośno, nie wiesz co się dzieje. Tak właśnie czuje się byk.
superfunfel napisał/a:
kturego

Proszę Cię...znajdź się w bibliotece, wypożycz sobie słownik ortograficzny i przeczytaj, jak się pisze słowo, ktÓre zacytowałem...