Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:54
Gdyby cierpienie uczyło
konto usunięte • 2013-04-06, 16:32
Zajebiście zmontowany filmik o naszych 'cierpieniach'. Jak widać rzadko wyciągamy wnioski z historii.

Muzyka / Music: Within Temptation - Our Solemn Hour
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-04-06, 21:15
No zajebiście, wszyscy piszą że jak będzie nasz moment to ruszą miejsca z tyłka itp. ale kuźwa ile razy już były mniejsze czy większe zrywy ? Najlepszy przykład tego jak nam zależy to wyboru na prezydenta i do parlamentu... na które udało się około 50 % obywateli i wąsacz dostał około 50% głosów czyli prosta matematyka tylko 25% polaków na niego głosowało 25% chciało zrobić coś z tym krajem a 50% ma ten kraj w dupie...
Zgłoś
ocwpzw 2013-04-06, 21:28
filmik niepełny, powinien jeszcze być rzut na budynek sejmu i parlament europejski
Zgłoś
kacza75 2013-04-06, 21:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SinceAge 2013-04-06, 22:03 4
kuwa jaki mega fim! za niego na bank piwko. ogladajac to nie moge darowac... tyle przeżylismy jako naród... mielismy takich przodków ktorzy krew przelewali bysmy zyli w wolnym kraju. zeby nie rozbiory bysmy byli poteznym imperium. i taki kraj, ziemia narod jest marnowany przez takich debili w naszym rzadzie co trzesa portkami przed kazdym. inne kraje maja nas w dupie. Pilsudski sie w grobie przewraca.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-06, 22:12 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
thoruus 2013-04-06, 22:28
Kacza, ujmę to tak: mam nadzieję, że się nie mylisz i faktycznie Polskę już za chwile zmienimy na lepsze, na kraj w którym będzie można normalnie żyć. Nóż się w kieszeni otwiera kiedy na każdym kroku widzę układy i wałek na wałku, nepotyzm. Niestety - co do moich zdolności obserwacyjnych - pamiętam PRL, pamiętam lata 90, obecnie też mam dość szeroki "przekrój" ludzi dokoła (mówię o niezbyt zamożnym mieście, nie wiem jak jest we wsiach). Polacy mieli już gorzej i naprawdę nie jestem taki pewien jak Ty, czy obecnie aż tylu musi wybierać pomiędzy jedzeniem a dachem nad głową aby rewolucja była tuż, tuż. Moim zdaniem, niestety nie. W końcu po co nam wolność, wciąż mamy "trudne sprawy" w tv...
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-06, 22:36
Ja się zastanawiam co by było jak by polakom zabrano alkohol pewnie by zapanowali nad całym świtem.
Filmik zajebisty 10/5
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-06, 22:40
Polacy walczyli przelewali krew żeby teraz NASI RODACY nas okradali ze wszystkiego co mamy żebyśmy żyli w biedzie i zacofanym świecie gdzie każdy dzień jest walką o to by żyć dalej.

Ale co z tego że wszyscy mówicie o obaleniu rządu wywalenie skorumpowanych złodzieji skoro nic z tym nie robicie każdy potrafi coś powiedzieć ale działać nie ma komu.
Zgłoś
Eliot Imperio 2013-04-06, 22:53
Tu nie chodzi o wolność. Ludzie mają dosyć tego, że jestesmy okłamywani w żywe oczy i r🤬ani w dupsko na każdym kroku bez wazeliny. Państwo jest rozkradane i wyprzedawane powoli ale sukcesywnie na naszych oczach. Mowią nam o tym z uśmiechem na ustach, a następnie wracają do rozkradania hajsu. Coraz więcej ludzi przestaje oglądać telewizje i jest bardziej świadoma sytuacji w Polsce czytając źródła niezależne. Sam chętnie bym to zmienił, ale jednostka nie ma siły przebicia. Potrzeba mobilizacji, a z tym w dzisiejszych czasach jakoś ciężko...
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-06, 22:57
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-06, 23:21 1
Zgłoś
thoruus 2013-04-06, 23:29 1
lapps ma rację. Historii w szkołach już prawie nie ma, służby porządkowe rosną w siłę równomiernie do niepokoju społecznego. Władza zawsze coś gdzieś załata, przykryje, da coś na odwal się (ulgę podatkową, paczkę na święta) albo zrobi szopkę w tv na nowy rok. Dziel i rządź, kilka partii z tymi samymi mordeczkami, ze wzrostem niezadowolenia pójdą "niskie" ruchy narodowościowe (bo jak to, nam źle a emigrantom, "brudasom" dajemy) - takim materiałem bardzo łatwo manipulować... Przestępczość wzrośnie (na stronach jakże obiektywnego gus'u można przeczytać, że wzrasta nieustannie od 2009 roku), ludzie zaczną się bać sami siebie. To wszystko już było ale w chwili obecnej nic z tego nie wyniknie. Ze zgrozą patrzę w przyszłość a jeszcze trochę mam do przeżycia.

Ale co do polaczka - nie zgodzę się. Polakiem jestem, Polakami jesteśmy.
Zgłoś
kacza75 2013-04-07, 0:07
Zgłoś
Jaszczur 2013-04-07, 0:11
Zgłoś
thoruus 2013-04-07, 0:25
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem