konto usunięte
2013-04-06, 21:15
No zajebiście, wszyscy piszą że jak będzie nasz moment to ruszą miejsca z tyłka itp. ale kuźwa ile razy już były mniejsze czy większe zrywy ? Najlepszy przykład tego jak nam zależy to wyboru na prezydenta i do parlamentu... na które udało się około 50 % obywateli i wąsacz dostał około 50% głosów czyli prosta matematyka tylko 25% polaków na niego głosowało 25% chciało zrobić coś z tym krajem a 50% ma ten kraj w dupie...
filmik niepełny, powinien jeszcze być rzut na budynek sejmu i parlament europejski
kuwa jaki mega fim! za niego na bank piwko. ogladajac to nie moge darowac... tyle przeżylismy jako naród... mielismy takich przodków ktorzy krew przelewali bysmy zyli w wolnym kraju. zeby nie rozbiory bysmy byli poteznym imperium. i taki kraj, ziemia narod jest marnowany przez takich debili w naszym rzadzie co trzesa portkami przed kazdym. inne kraje maja nas w dupie. Pilsudski sie w grobie przewraca.
Kacza, ujmę to tak: mam nadzieję, że się nie mylisz i faktycznie Polskę już za chwile zmienimy na lepsze, na kraj w którym będzie można normalnie żyć. Nóż się w kieszeni otwiera kiedy na każdym kroku widzę układy i wałek na wałku, nepotyzm. Niestety - co do moich zdolności obserwacyjnych - pamiętam PRL, pamiętam lata 90, obecnie też mam dość szeroki "przekrój" ludzi dokoła (mówię o niezbyt zamożnym mieście, nie wiem jak jest we wsiach). Polacy mieli już gorzej i naprawdę nie jestem taki pewien jak Ty, czy obecnie aż tylu musi wybierać pomiędzy jedzeniem a dachem nad głową aby rewolucja była tuż, tuż. Moim zdaniem, niestety nie. W końcu po co nam wolność, wciąż mamy "trudne sprawy" w tv...
konto usunięte
2013-04-06, 22:36
Ja się zastanawiam co by było jak by polakom zabrano alkohol pewnie by zapanowali nad całym świtem.
Filmik zajebisty 10/5
konto usunięte
2013-04-06, 22:40
Polacy walczyli przelewali krew żeby teraz NASI RODACY nas okradali ze wszystkiego co mamy żebyśmy żyli w biedzie i zacofanym świecie gdzie każdy dzień jest walką o to by żyć dalej.
Ale co z tego że wszyscy mówicie o obaleniu rządu wywalenie skorumpowanych złodzieji skoro nic z tym nie robicie każdy potrafi coś powiedzieć ale działać nie ma komu.