Zajebiście zmontowany filmik o naszych 'cierpieniach'. Jak widać rzadko wyciągamy wnioski z historii.
Muzyka / Music: Within Temptation - Our Solemn Hour
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
głupi potrzebuje w cholerę cierpienia żeby zmądrzeć.
konto usunięte
2013-04-06, 17:09
no i w koncu nauczylo... juz nie walczymy
konto usunięte
2013-04-06, 17:47
konto usunięte
2013-04-06, 18:36
Powiem to tak, stawiam Ci zajebiste piwo za tą zajebistą animacje:)
konto usunięte
2013-04-06, 20:00
„Podczas kryzysów – powtarzam – strzeżcie się agentur. Idźcie swoją drogą, służąc jedynie Polsce, miłując tylko Polskę i nienawidząc tych, co służą obcym.”
konto usunięte
2013-04-06, 20:03
konto usunięte
2013-04-06, 20:09
Nie rozumiem tylko trochę dlaczego "o naszych cierpieniach"? Przecież na filmiku jest pokazana historia waleczności polaków, dzięki niej żyjemy i jesteśmy wciąż polakami więc gdzie w tym filmiku błędy na których można się uczyć? Bo ja z niego wyciągam tylko wniosek, żeby być nie ugiętym i cały czas walczyć.
konto usunięte
2013-04-06, 20:17
Polsce potrzebny jest nowy Piłsudski
konto usunięte
2013-04-06, 20:59
Aż się łezka zakręciła w oku
Nasi dziadowie nie o taka Polskę walczyli jaka daje nam TUSK i jego KLANY skorumpowane
Jakby ktoś pytał, to początkowa animacja pochodzi z filmu promującego Polskę na EXPO w Szanghaju, zrobionego przez Bagińskiego.