👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
Jest dużo bo zajebiste. Wyważony czarny humor w pierwszym sezonie w kolejnych ustępuje miejsca galopującej akcji i bardzo wiarygodnej psychologii.
Jest dużo bo zajebiste. Wyważony czarny humor w pierwszym sezonie w kolejnych ustępuje miejsca galopującej akcji i bardzo wiarygodnej psychologii.

BB to majstersztyk. Jeden z najlepszych seriali w historii o ile nie najlepszy. Genialna fabuła, postacie... Nie ma słabych stron.
@up i co najważniejsze skończony we właściwym momencie a nie jak gnioty co się ciągną po 15 sezonów żeby tylko kasę nabić
No, serial świetny. W przeciwieństwie do, np. Dextera, skończył się w odpowiedni momencie.

No proszę. Masz coś jeszcze do dodania? Bo zaczyna być ciekawie. Mądrze prawisz debilu. Mały błąd popełniasz ale to możemy pominąć. Rozwiń skrzydła zmywaku pospolity.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie