Rozumiem istotę problemu... Ale jestem przekonany że nie musiał walić w drzewo. Tz jak już załapał ziemi to już c🤬j... Ale miał szansę wyhamować wcześniej skoro widział co się odj🤬o
Pedały p🤬lone w dupe k🤬a j🤬e mać by to c🤬j strzelił sk🤬ysynyp🤬olone w dupe r🤬ane!! Wy k🤬a szmaciarze p🤬lone c🤬je w dupe rżnięte k🤬a mać c🤬j w dupe
I jakoś tak lżej człowiekowi

I jakoś tak lżej człowiekowi
C0C0JUMBO napisał/a:
Rozumiem istotę problemu... Ale jestem przekonany że nie musiał walić w drzewo. Tz jak już załapał ziemi to już c🤬j... Ale miał szansę wyhamować wcześniej skoro widział co się odj🤬o
Dobra, skończ p🤬lić.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Sytuacja by wyglądała inaczej jak by stali przed skrętem a nie wszyscy 2 metry od samochodu.
chyba lepiej by im było gdyby przyyebali w samochód
w drzewo to auto nieźle uszkodzone
C0C0JUMBO napisał/a:
Dziecko, zrób prawko i dopiero się odzywaj.
grzehuu napisał/a:
chyba lepiej by im było gdyby przyyebali w samochód
rozj🤬ie takiego samochodu trochę kosztuje a ktoś mógł jeszcze przed nim stać

Kierowca jest uczony, że ma ominąć przeszkodę za wszelką cenę aby ukończyć wyścig no ale tu się nie udało i cały zespół musi teraz naprawiać furę.
Polaczki w dupe jechane buraki robaki bez kultury, rugać się tylko potrafią.... Kultury trochę, osły jedne...

Baronessa napisał/a:
Polaczki w dupe jechane buraki robaki bez kultury, rugać się tylko potrafią.... Kultury trochę, osły jedne...
Zamknij tom dupe jusz komunistyczny k🤬a psie .
Cantakawah napisał/a:
Zamknij tom dupe jusz komunistyczny k🤬a psie .
Zastanawia mnie wysryw tych baronessek i innych sp🤬olin. Podłapały kuciapy temat ze zrzutką odkąd rokse zamknęli czy ki c🤬j?