Pener666 napisał/a:
A to cóż znowu za badziewie?
Brawurowa akcja Policjanta i przepiękny pościg za 40 kilogramową kobietą

Małe rozwinięcie:
Cytat:
Dziewczyna przewróciła się, uderzyła głową w beton i spowodowane tym obrażenia sprawiły, że po 2 minutach straciła świadomość. Od tego czasu jest w stanie wegetatywnym. Policjant ważył 120 kg, ona - 40. Pan władza - oczywiście został uniewinniony. Jakby nie był w stanie jej dogonić.
C🤬l j🤬y miał ją w zasięgu ręki, ale się tej amerykańskiej świni obżartej fast foodami i pączkami z mlekiem nie chciało przyspieszyć łaskawie kroku... mógł spróbować ją dogonić, a gdyby już doszedł do wniosku, że jednak jej nie dojdzie wtedy ewentualnie strzał w plecy
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
A na na c🤬j ma ryzykować, że go ugryzie. Moze ma AIDS albo inne gowno nie wiadomo co człowiek w sobie ma. Nie p🤬li sie i tyle, nie wiem co zrobila ale mogla tego nie robic

Tak paner możesz dziękować dzięki mnie na główną poleciał twój zajebiście sadystyczny film...
Zauważam lekkie przegięcie. Ale właśnie taka swoboda działania powinna być w Polsce. Człowiek nie bałby się, że dostanie racą albo krzesełkiem na meczu, że nie dojdzie do sklepu nocą, że ktoś go spyta o "jakiś problem", że zap🤬lą mu radio z samochodu - element byłby skutecznie i na bieżąco eliminowany z życia publicznego. Yhh, marzenia

a ja się zawsze dziwie, jak taki prosiak przeszedł test sprawnościowy? Nawet dziewczynki dogonić nie potrafi... dzizas.

Jab7kO napisał/a:
a ja się zawsze dziwie, jak taki prosiak przeszedł test sprawnościowy?
Przytuło mu się po teście.

Pener666 napisał/a:
piękne jebnięcie
Gdzie by nie jebnął, to by było piękne

podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣