Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Gejszczyna na pełnej k🤬ie
konto usunięte • 2012-10-01, 20:05
Na moim ostatnim filmiku, było ich trzech, jednej cioci się udało i przeszedł do LIVE SZOłóW.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Artis23 2012-10-02, 16:25 2
Problem jest w tym ze sila nam nie pomoze w walce z pedalstwem, co najgorsze nie wiadomo co zrobic ,jak z tym walczyc. Jezeli ktos odezwie sie nagatywnie zaraz ze homofob i ze jest gorszy od najgorszego. Wszystko moim zdaniem idzie w zla strone bedzie to samo co z czarnymi i z emancypacja kobiet.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-02, 16:28
niech go ktos zajebie. Poprostu wezmie guna i go zajebie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-02, 16:49 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-02, 16:52 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tds1974 2012-10-02, 16:54 1
SiaraSiarzewski napisał/a:

Teraz negujesz takie zachowanie, ale zobaczysz za parę lat że ta plaga zaleje a hetero będą mniejszością.
A stwierdzenie że dzięki temu masz więcej lasek do r🤬ania jest śmieszne, nie wiem na czym opierasz tą myśl, ale zapomniałeś o lesbijkach które równoważą te proporcje. Gdybym to ja miał młotek w ręce najpierw ty byś dostał a potem ta ciota która nie byłaby w stanie się obronić ani uciec

Cóż za światłe myśli przebiegają przez Twój mały móżdżek!

Jak rozumiem, według ciebie za kilka lat będą same pedały, bo "taka jest moda". No cóż, nie będę cię odsyłał do podręczników, bo zapewne nie masz takowych w domu, gdybyś jednak przypadkowo trafił na jakiś, który wyjaśnia istnienie homoseksualizmu, dowiedziałbyś się, że od początku istnienia ludzkości liczba pedałów nie zmienia się. Natura produkuje ich mniej więcej równą ilość, w zależności od liczby samic w danym środowisku.

Natomiast Twoje obelgi wobec mnie i innych potwierdzają jedynie moje (i innych ) obserwacje. Gadasz dokładnie jak wszystkie kryptopedały.
Zgłoś
Artis23 2012-10-02, 16:59 2
Tds my traktujemy homoseksualizm jako chorobe, wyzywanie nas od kryptopedalow nam ubliza wiec nie mow juz tak.
Zgłoś
bulix1 2012-10-02, 17:08
Na hard.
Zgłoś
Schabik 2012-10-02, 17:09
Zgłoś
bujaszaka 2012-10-02, 17:13
Zgłoś
Darkstep 2012-10-02, 17:24
Zgłoś
Pleso93 2012-10-02, 17:29
Zgłoś
karfil29 2012-10-02, 17:30 1
Zgłoś
LEONidass 2012-10-02, 17:32
pewnie mu powiedziała że jednak nie wykryto u niej AIDS
Zgłoś
kowalik 2012-10-02, 17:38 1
Zgłoś
Artis23 2012-10-02, 17:45
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem