👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czy tylko ja widzę, że on udaje? Przecież to jest aktorstwo niżej niż Mroczki Band.
dalej nie rozumiesz. W dupie mam to co robisz w domu i z kim sie tam pieprzysz. Chodzi o to ze przez takich popaprancow jak ty pedalom pozwoli sie brac slub, adoptowac dzieci , chodzic za reczke calowac sie itd. w miejscach publicznych oraz to ze przez was ludzie zaczynaja myslec ze to moze byc normalne.
Zebrać ich wszystkich do kupy i dać na rok jakiemuś psychopatycznie sadystycznemu sierżantowi żeby se pobiegali na poligonie. Jeszcze by zrobił z nich ludzi.

kowalik napisał/a:
Boli cie to że facet r🤬a faceta ?? może sama myśl cie obrzydza ??
Tak obrzydza. Poza tym dupa jest od srania.
Wyje skubany jakby mu w tej luźnej dupie achtung eksplodował...
@SiaraSiarzewski - jakbym swoje słowa czytał, piwo leci.
@SiaraSiarzewski - jakbym swoje słowa czytał, piwo leci.

Mężczyzna pochodzi od dinozaura króla puszczy, i jest idealny w swej prostocie - połączenie intelektu ... i siły
Na bezludna wyspe ich, nawet utylizowac nie trzeba, samo sie nie rozmnozy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie