Cytat:
Powodem agresji nastolatek nie był kolor skóry ofiary, a to że blondynka była tzw. transgender woman, czyli mężczyzną który zmienił płeć. Została ona przyłapana przez napastniczki w damskiej toalecie, co rozsierdziło agresywne kobiety.
I teraz bić im brawa za walkę z pedaliadą czy hejtować za pobicie w iście murzyńskim stylu?
Może nie chciały
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Still better than Grodzki.
A dysonans poznawczy nakazuje mi wstrzymać piwko
konto usunięte
2015-03-29, 11:21
Hehe ale z🤬bki. Jakim trzeba być ułomem żeby kogoś skopać przed kamerą

Teraz jak trafią do pierdla to kanapowa prawiczka będzie piszczeć że czerwony sąd itp.
konto usunięte
2015-03-29, 12:17
Jestem ciekaw co teraz zrobią hiperpoprawne sądy w USA wziąć stronę zwierzątek czy transa ? Ciekawą mają ochronę (albo obsługę) skoro mogą rzucać innym odwiedzającym po podłodze przez dłuższą chwilę bez reakcji.
To taka transakcja widze
TRANSakcja
No cóż po raz kolejny mam mieszane uczucia
konto usunięte
2015-03-29, 13:23
Znając amerykańskie standardy, to ten cały gender dostanie zajebiste odszkodowanie. W bonusie lesba Ellen zrobi z nim wywiad, a na dokładkę sama Oprah Winfrey zapłacze nad jego losem, żeby nie było że czarni nie mają serca...
Już nie facet, a nadal nie kobieta... do pieca
konto usunięte
2015-03-29, 14:05
Niesamowite kombo. 2 nygusy i przebieraniec
konto usunięte
2015-03-29, 20:36
konto usunięte
2015-03-30, 3:26
taki meksykański pat dla lewaka. Jak lewak skrytykuje czarne - to będzie rasistą, jak tego nie zrobi - homofobem.
konto usunięte
2015-03-30, 3:51
No nie wiem, w sumie z jednej strony dobrze i z drugiej źle. Ogólnie dla mnie to "czarna" magia!