Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-06-18, 11:43 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
morus93 2012-06-18, 11:49 2
Przypominam, że to Petelicki odkrył jakie sms-y dostali politycy PO tuż po katastrofie w Smoleńsku (jeszcze tego samego dnia) "Katastrofę spowodowali piloci, którzy zeszli we mgle poniżej 100 metrów. Do ustalenia pozostaje, kto ich do tego skłonił". Popełnił samobójstwo tak samo, jak Lepper, zabójcy Olewnika i strażnik, który pilnował jednego z nich.... Sekuła trzy razy strzelił sobie w brzuch i raz nie trafił. Wedle ustaleń poczynionych w wyniku śledztwa było to samobójstwo
Zgłoś
Dzikiwaz 2012-06-18, 12:00
Następne teorie spiskowe dziejów. Może było tak, że miał poważne problemy ze zdrowie, z rodziną, a może ktoś miał na niego teczki, był przecież oficerem wywiadu w PRL, a tam nie zostaje się dlatego, że miało się 6 z wosu i wf. Niestety pewnie dowiemy się prawdy na tamtym świecie jak go spotkamy.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-18, 12:30
W tym kraju wiele ciekawych rzeczy się dzieje, nie jeden już popełnił "samobójstwo" w celi itd. Niemniej, w tym konkretnym wypadku, uważam wersję o zabójstwie za bardzo mało prawdopodobną. Dobrze znam ten budynek przy ul. Tagorea w Warszawie. To apartamentowiec Catalina, kiedyś jeden z najbardziej prestiżowych na Mokotowie. Ma wszędzie kamery, ochronę, portiernię, a na dodatek jest raczej kameralnego charakteru. Ciężko jest mi wyobrazić sobie kogoś kto tam wchodzi o godz. 16 w dzień i zabija generała w garażu, zupełnie niepostrzeżenie.

Faktycznie, Petelicki miał raczej słabszy okres w życiu ostatnio i jak dla mnie, nie był by to dla niego jakiś wyjątkowo niespotykany krok. Przeciwnie, honorowe wyjście z sytuacji.
Zgłoś
jumpertbg 2012-06-18, 12:36 3
@lapps

Ojciec w piwnicy, jeszcze mniej "godne" miejsce od garażu idąc twoim tokiem rozumowania.

Znajoma na chodniku po 10 piętrowym locie.

I w jednym i w drugim przypadku w osobistych rzeczach (szafach, samochodzie itd) były między innymi takie, które bezsprzecznie pokazywały, że były plany na najbliższe dni, miesiące, takie jak kupno nowego samochodu czy też organizowana od dłuższego czasu wyprawa na wakacje z całą rodzinką.

Dalsza rodzina, znajomi i sąsiedzi nie byli w stanie uwierzyć, że to się wydarzyło. Wiesz dlaczego? Bo były problemy o których prawie nikt nie wiedział tak samo jak ty nie wiesz co tak na prawdę zdarzyło w garażu gen. Petelickiego.

Piszesz abym podał jakiś możliwy scenariusz. Nie zrobię tego bo nie znałem go osobiście i nie wiem jakie miał problemy. Ludzie już tacy są, że gdy nie mają jakiekolwiek wiedzy na dany temat - a to ewidentnie widać po twoich postach - wtedy tworzą sobie właśnie swoje scenariusze.

Nie twierdzę, że on na 100% się zabił bądź, że ktoś zabił jego bo jak już kilka razy napisałem - nie znam jego życia i sytuacji rodzinnej od podszewki żeby na forum publicznym prezentować tak daleko idące teorie.

Ps. Piwo dostałeś za "romantycznego samobójcę", pośmiałem się troszkę. Zapraszam do działu "Hard", tam jest od groma "romantycznych samobójców".

Ktoś tu chyba się przygotowywał do matury niedawno i przerabiał "cierpienia młodego Wertera"...
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-18, 12:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pakicito 2012-06-18, 12:49 1
Cytat:

Ciężko jest mi wyobrazić sobie kogoś kto tam wchodzi o godz. 16 w dzień i zabija generała w garażu, zupełnie niepostrzeżenie.

napewno na taką akcję wysłaliby zabójce pokroju Ryszarda Cyby;
pomyśl trochę chłopie o czym piszesz
Zgłoś
jumpertbg 2012-06-18, 12:55
@lapps

Zapomniałem jeszcze dopisać jedną rzecz.

napisałeś:

" jakos najwiecej samobojcow skacze z mostow typu golden gate"

Nie będę tego komentował, polecam ci wejść tutaj: pl.wikipedia.org/wiki/Samobójstwo

Zobacz sobie statystyki i przestań pisać głupoty.
Zgłoś
Ranger 2012-06-18, 13:13 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-18, 13:27
@pakicito

no tak, pewnie to był ninja, to wszystko tlumaczy
Zgłoś
!Timon 2012-06-18, 14:07 6
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-18, 14:34 2
Grasuje seryjny samobójca...
Zgłoś
dawidoss89 2012-06-18, 14:47
"Zapewne przyczynę śmierci poznamy już niebawem. "

TVN zapewne powie, że sam sobie wpakował 100 kulek.
Zgłoś
fioletowyaligator 2012-06-18, 14:53 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-18, 15:04
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem