📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

ogólnie pedofilia powinna być karana śmiercią, wśród księży tym bardziej,
ale puki go nie skazali i jest tylko oskarżony, to nie jest pedofilem, więc wg mnie to lewacka propaganda jak zwykle,
ale puki go nie skazali i jest tylko oskarżony, to nie jest pedofilem, więc wg mnie to lewacka propaganda jak zwykle,
lem111 napisał/a:
ogólnie pedofilia powinna być karana śmiercią, wśród księży tym bardziej,
chyba zapomniałeś, że czarna mafia swojemu zrobić krzywdy nie da

<<<uwaga suchar>>>>
A czym się różni pedofil od pedagoga?
Ten pierwszy naprawdę kocha dzieci.
A czym się różni pedofil od pedagoga?
Ten pierwszy naprawdę kocha dzieci.
Zauważyłem jedną ciekawą zależność (czyli tzw. nagonkę telewizyjną).
Kiedyś pisali o "obrzydzeniu" gdy ktoś się dowiedział, że ksiądz jest Homoseksualistą, a że teraz w TV homo to spoko to mówi się, że księża to pedofile
Nice;)
Ps. Zauważyłem jeszcze lepszą zależność, w Polsce pedofilami są tylko księża.
Kiedyś pisali o "obrzydzeniu" gdy ktoś się dowiedział, że ksiądz jest Homoseksualistą, a że teraz w TV homo to spoko to mówi się, że księża to pedofile

Nice;)

@Cienió, problem właśnie w tym, że tylko Kościół twierdzi, że w jego szeregach nie ma pedofilii.

Cytat:
Oczywiście, że pedofilami są nie tylko księża. Ale tylko księża odwracają kota ogonem, unikają odpowiedzialności, kryją (nomen omen) się nawzajem, mataczą, zastraszają ofiarę i jej rodzinę, mają władzę na tyle dużą, żeby sprawie "ukręcić łeb". Na szczęście te czasy przemijają bezpowrotnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie