Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
Whiteroom 2013-10-02, 20:09 24
A cygański ma go w buzi
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-02, 21:10 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Atreyu 2013-10-02, 21:12 4
Znowu będzie że ataki na kościół...

A to ataki na pedofila.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-02, 21:12 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-02, 21:24
ogólnie pedofilia powinna być karana śmiercią, wśród księży tym bardziej,
ale puki go nie skazali i jest tylko oskarżony, to nie jest pedofilem, więc wg mnie to lewacka propaganda jak zwykle,
Zgłoś
Sick_Stick 2013-10-02, 21:35 7
lem111 napisał/a:

ogólnie pedofilia powinna być karana śmiercią, wśród księży tym bardziej,
ale puki go nie skazali i jest tylko oskarżony, to nie jest pedofilem, więc wg mnie to lewacka propaganda jak zwykle,

chyba zapomniałeś, że czarna mafia swojemu zrobić krzywdy nie da
Zgłoś
Alonso 2013-10-02, 21:46 1
<<<uwaga suchar>>>>
A czym się różni pedofil od pedagoga?
Ten pierwszy naprawdę kocha dzieci.
Zgłoś
wraa 2013-10-02, 21:53
Zgłoś
Cienió 2013-10-02, 21:54 1
Zauważyłem jedną ciekawą zależność (czyli tzw. nagonkę telewizyjną).

Kiedyś pisali o "obrzydzeniu" gdy ktoś się dowiedział, że ksiądz jest Homoseksualistą, a że teraz w TV homo to spoko to mówi się, że księża to pedofile

Nice;)

Ps. Zauważyłem jeszcze lepszą zależność, w Polsce pedofilami są tylko księża.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-02, 22:00 5
Zgłoś
kroplowa 2013-10-02, 22:18 2
@Cienió, problem właśnie w tym, że tylko Kościół twierdzi, że w jego szeregach nie ma pedofilii.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-02, 22:18
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-02, 22:44 8
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-02, 22:47 3
Cytat:

Ps. Zauważyłem jeszcze lepszą zależność, w Polsce pedofilami są tylko księża.

Oczywiście, że pedofilami są nie tylko księża. Ale tylko księża odwracają kota ogonem, unikają odpowiedzialności, kryją (nomen omen) się nawzajem, mataczą, zastraszają ofiarę i jej rodzinę, mają władzę na tyle dużą, żeby sprawie "ukręcić łeb". Na szczęście te czasy przemijają bezpowrotnie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem