Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:44
jkllll485 2025-03-22, 14:45 15
Zabawniej by było jakby srał
Zgłoś
panar3 2025-03-22, 16:13
He he, co za gamoń.
Zgłoś
ajka 2025-03-22, 16:32
A jak się naciśnie na brzuszek to robi siusiu 😎
Zgłoś
Castamir 2025-03-22, 16:50 41
To bardzo dobry sposób na dołączenie do grona aniołków. Kilka dni temu zawitałem do Maka na niezdrowe żarcie, które okazało się bardziej niezdrowe niż myślałem. Zadławiłem się, ja się duszę a nikt z obsługi nie ma zielonego pojęcia jak postępować. Nie mieli nawet tyle rozumku aby poszukać kogoś kto faktycznie odbył szkolenie z pierwszej pomocy. Na szczęście do Maka wszedł ktoś kumaty, złapał mnie i zrobił mi Heimlicha, łamiąc przy tym żebro.
Zgłoś
jkllll485 2025-03-22, 16:54 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pol616 2025-03-22, 17:22 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ajka 2025-03-22, 17:47 31
Trzeba mieć farta
Nie ma co liczyć na fachowców...

Kiedyś w pracy jadłam barszcz czerwony i nieopatrznie połknęłam listek laurowy. Ten sukinkot przykleił mi się tak, że nie mogłam złapać tchu....
Walczę, kaszlę, pokazuje koleżance pielęgniarce obok, żeby mnie w plecy waliła, a ta dalej je zupę. Łzy mi płyną, myślę że to koniec.
A ona, patrząc na mnie, mówi:
- chlebem popchnij.

Druga sytuacja:
Bolało mnie w klatce, kłuło i kłuło, zaczelam się martwić... Mówię do kolezanki: ej Basia, serce mnie boli, chyba mam zawał...
A ona na to: - idz zrób siku, to ci przejdzie...

No i co? Pomogło
Liczcie na siebie, kochani Sadole!
Zgłoś
kuba1986 2025-03-22, 18:06 9
JoSeed napisał/a:

Trzeba mieć farta
Kiedyś w pracy jadłam barszcz czerwony i nieopatrznie połknęłam listek laurowy. Ten sukinkot przykleił mi się tak, że nie mogłam złapać tchu....
Walczę, kaszlę, pokazuje koleżance pielęgniarce obok, żeby mnie w plecy waliła, a ta dalej je zupę. Łzy mi płyną, myślę że to koniec.
- chlebem popchnij.
Druga sytuacja:
Bolało mnie w klatce, kłuło i kłuło, zaczelam się martwić... Mówię do kolezanki: ej Basia, serce mnie boli, chyba mam zawał...
No i co? Pomogło

Zawsze możesz zadzwonić po mnie, pomogę, znam chwyt Heimlicha
Zgłoś
ajka 2025-03-22, 18:11 4
kuba1986 napisał/a:

Dzięki Ci! Jeden życzliwy 🫠
Zgłoś
Sramnawas 2025-03-22, 18:37 1
Zgłoś
Bonkojad 2025-03-22, 18:55 1
Jak w Świecie według Kiepski, i Ferdek by przyszedł, i by krzyknął z głosem baby, i by śpiewali z tamtej strony jeziora.
Zgłoś
elim 2025-03-22, 19:44 3
JoSeed napisał/a:

Trzeba mieć farta
- chlebem popchnij.
Druga sytuacja:
No i co? Pomogło

Kiedyś widziałem filmik na którym koleś pokazywał co robić przy zakrztuszeniu jeśli jest się samym, z pozycji jak się robi pompkę z uniesienia puszcza się ręce tak żeby uderzyć klatką piersiową o podłoże (najlepiej jakiś dywan), próbowałem ją jak kiedyś mi jedzenie wpadło nie w tę dziurkę co trzeba i nawet pomogło.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-22, 19:47 2
kuba1986 napisał/a:

To nie ten chwyt o którym myślisz... Heimlicha nie ściska się w dłoni. 😂
Zgłoś
misiekdiablo1 2025-03-22, 20:08 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem