Przecież to dorosły facet, a nie dziecko, więc co ten ksiądz...
konto usunięte
2013-10-13, 17:09
hudziszeq napisał/a:
Nie da sie przeoczyc popularnosci tego tematu w sieci , wiec kontynuuje tradycje
Na marsz pedałów też pójdziesz, bo dużo osób?
konto usunięte
2013-10-13, 17:12
ciekawe czy producent tej bajki nosi pejsy.
Ogólnie uważam że K.K jest źródłem dobrego wzorca moralnego, więcej, jest podwaliną moralności jaką znamy mówi nam co dobre co złe. Mimo to, byliście kiedyś na seminarium duchownym? Nie? A ja znam kogoś kto był, i powiedział mi jak tam jest. Część będących tam ludzi to nieudacznicy życiowi i zboki, nic dziwnego w tym nie ma, kościół jest łatwo wierny, w sumie z założenia. Liczą na to że taki delikwent się zmieni. Niestety pedał to pedał. Bez względu na powyższe znam kilku, i wiem powiem tyle że to ludzie jak wszyscy inni a nawet lepsi bo pomagają upośledzonym i w ogóle ludziom, i nie można ich wpieprzyć do jednego wora z bandą pedziów. Nie śmieszą mnie te kawały, ani nie przejdę obojętnie obok takiego, zniszczymy religie to zostanie nam wiara w tęczę i manifę
konto usunięte
2013-10-13, 17:54
W3bst3r napisał/a:
Na marsz pedałów też pójdziesz, bo dużo osób?
naucz sie czytac ze zrozumieniem losiu, chodzilo mi o kontynuacje szydery ze kazdy ksiadz to pedofil.
ksiądz jako jedyny pozostał nie wzruszony na widok jaj nie dlatego ze jest księdzem a dlatego ze jest facetem, a głupie piz*y zszokowane widokiem jaj
Dzięki Ci wielkie, nie widziałem, że wyszły kolejne odcinki Brickleberry
konto usunięte
2013-10-13, 18:29
bul dupy katoli prawiczków