Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan 2013-10-13, 14:11 16
Przecież to dorosły facet, a nie dziecko, więc co ten ksiądz...
Zgłoś
RockyWood 2013-10-13, 15:38 1
@up

ultra zboczony
Zgłoś
adis1322 2013-10-13, 17:09 2
Koleś pokazał oczy ważki
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 17:09 43
hudziszeq napisał/a:

Nie da sie przeoczyc popularnosci tego tematu w sieci , wiec kontynuuje tradycje

Na marsz pedałów też pójdziesz, bo dużo osób?
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 17:12 1
ciekawe czy producent tej bajki nosi pejsy.
Zgłoś
Tassadar 2013-10-13, 17:31 9
Ogólnie uważam że K.K jest źródłem dobrego wzorca moralnego, więcej, jest podwaliną moralności jaką znamy mówi nam co dobre co złe. Mimo to, byliście kiedyś na seminarium duchownym? Nie? A ja znam kogoś kto był, i powiedział mi jak tam jest. Część będących tam ludzi to nieudacznicy życiowi i zboki, nic dziwnego w tym nie ma, kościół jest łatwo wierny, w sumie z założenia. Liczą na to że taki delikwent się zmieni. Niestety pedał to pedał. Bez względu na powyższe znam kilku, i wiem powiem tyle że to ludzie jak wszyscy inni a nawet lepsi bo pomagają upośledzonym i w ogóle ludziom, i nie można ich wpieprzyć do jednego wora z bandą pedziów. Nie śmieszą mnie te kawały, ani nie przejdę obojętnie obok takiego, zniszczymy religie to zostanie nam wiara w tęczę i manifę

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 17:54 1
W3bst3r napisał/a:

Na marsz pedałów też pójdziesz, bo dużo osób?

naucz sie czytac ze zrozumieniem losiu, chodzilo mi o kontynuacje szydery ze kazdy ksiadz to pedofil.
Zgłoś
Takeda 2013-10-13, 17:58 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 18:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tadzik21 2013-10-13, 18:15 1
ksiądz jako jedyny pozostał nie wzruszony na widok jaj nie dlatego ze jest księdzem a dlatego ze jest facetem, a głupie piz*y zszokowane widokiem jaj
Zgłoś
timmy77 2013-10-13, 18:16
Dzięki Ci wielkie, nie widziałem, że wyszły kolejne odcinki Brickleberry
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 18:29
bul dupy katoli prawiczków
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-14, 10:33 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-14, 21:26
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem