👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Halman2 napisał/a:
700 stopni rocznie, to za miliard lat ziemia będzie miała siedemset miliardów stopni. Tak właśnie rodzą się gwiazdy!
Gwiazdy się rodzą w Krośnie, każdy menel to wie.
czy nieistniejące globalne ocipienie i inne dziury ozonowe istnieją? Tutaj macie dane: meteomodel.pl/dane/srednie-miesieczne/?imgwid=352200375&par=tm&... odpowiedzcie sobie na to pytanie sami. Jeśli ktoś spał na wykładach statystyki matematycznej to przypomnę, że jest cośtakiego jak wariancja i jak wczoraj miałeś 7 stopni a dzisiaj 9 to nie znaczy, że się ocieplił klimat zaraz tylko może to wariancja
Jakaś w tym logika jest... Ale nie Eukleidesowska!!! KURFACZEGO ONI Uczą w tych szkołach, mnie na mat z informatyką na studiach nie uczyli takiej matmy... a studia to wiemy, że odkrywamy kolejne opcje nauki...
youtube.com/watch?v=-ohhLdv_59w
youtube.com/watch?v=-ohhLdv_59w
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie