👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak samo ten debil mierzy sobie fiuta. Wychodzi, że ma gnata na 2 kilometry.
Halman2 napisał/a:
700 stopni rocznie, to za miliard lat ziemia będzie miała siedemset miliardów stopni. Tak właśnie rodzą się gwiazdy!
Niniejszy polityk musiał używać tego samego kalkulatora który liczy mu premię za wystąpienia publiczne.

I taki ciemny lud już wie, że nie potrzebuje węgla - kurski jest genialny!
Mnie wódz Jarema powiedział że można palić wszystkie poza oponami ja się zimy nie lękam .

Ale stopień. I to wszystko skumuluje mi się na chacie jak znam życie.
Matematyka wyższa. Tutaj trzeba mieć minimum magistra, żeby takie coś obmyślić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie