Głowienka sceną teatru, w którym główną rolę grał bus i samochód z przyczepą. W akcie I bus uderza w przyczepkę czyniąc wypadek. Akt II już poza kadrem.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
Ciekawe co ma znaczyć ten napis na końcu "terazKrosno". Był Radom, był Sosnowiec ...teraz Krosno?
@UP
Nie ważne co mówią byle by mówili śmieszny lisku chytrusku ;D Moja misja trwa i skasowanie konta było by niepowetowaną stratą dla społeczności ;D
Nie ważne co mówią byle by mówili śmieszny lisku chytrusku ;D Moja misja trwa i skasowanie konta było by niepowetowaną stratą dla społeczności ;D
fantastico napisał/a:
Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe! Albo jak mówi stare chińskie przysłowie
"Zanim zjesz mielonkę, zastanów się jaką była kiedyś świnią"
![]()
No to cytując to co napisałeś "Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe!", usuń konto bo czynisz innym ten portal niemiłym. Głupcze.
Ps. Tak, nawet własny nick z małej litery napisałeś a 90% twoich opisów jest karygodna, wiec skończ waść, wstydu oszczędź.
@up
Jak mówi stare chińskie przysłowie:
"Gdy patyk od drzewa się oderwie, usycha samotnie na ziemi,
nawet gdy marzy by zostać drzewem, nie zapuści nigdy korzeni"
nawet gdy marzy by zostać drzewem, nie zapuści nigdy korzeni"
fantastico napisał/a:
@up
nawet gdy marzy by zostać drzewem, nie zapuści nigdy korzeni"![]()
Musisz się z tym pogodzić, że Twój poziom inteligencji znacznie przekracza średni poziom - nie tylko na tym portalu. Kolorowy ptak zawsze będzie drażnił szary plebs.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie