👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@markop4321
hahahah migowi polski,migowy niemiecki itd? hahahaha migowy jest neutralny! to jest jeden język! głuchy od urodzenia...ciekawe jak myśli bo my w myślach powtarzamy nasze słowa a oni machanie rękoma?
hahahah migowi polski,migowy niemiecki itd? hahahaha migowy jest neutralny! to jest jeden język! głuchy od urodzenia...ciekawe jak myśli bo my w myślach powtarzamy nasze słowa a oni machanie rękoma?

w Ojczystym...
Poza tum umiejąc język migowy, fonogesty, albo czytanie z ruchu ust dogada się wszędzie na świecie...
zaufajcie mi mam do czynienia z takimi osobami.
Poza tum umiejąc język migowy, fonogesty, albo czytanie z ruchu ust dogada się wszędzie na świecie...
zaufajcie mi mam do czynienia z takimi osobami.

Ciekawiej by było, w jakim języku myśli osoba głucha i niewidoma od urodzenia.

Może bez wychowania zaczną zjadać własne gówna i kierować się instynktami?
Heej to przecież sadol
Heej to przecież sadol

Ale głąby z was
Pewnie myśli w języku ojczystym(ewentualnie obcym też) - pisanym.
Dzięki, dobranoc

Pewnie myśli w języku ojczystym(ewentualnie obcym też) - pisanym.
Dzięki, dobranoc

To zależy czy chodzi Ci o człowieka czy kobietę. Człowiek pewnie w takim jakiego się nauczył, a jeśli chodzi o kobietę to kogo to tak naprawdę obchodzi?

a zastanówmy się. co chora na schizofrenie głucha osoba musi słyszeć...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie