Hehe, pytanie trochę rozj🤬o mi system
No to załatwiłeś mi zajawkę, właśnie staram się myśleć nie używając żadnego języka

No to załatwiłeś mi zajawkę, właśnie staram się myśleć nie używając żadnego języka

język migowy jest międzynarodowym, a nie sądzę żeby w czasie myślenia jakiś dziadziuś czy babcia mu nap🤬lali łapami w prawym dolnym rogu.

@markop4321
hahahah migowi polski,migowy niemiecki itd? hahahaha migowy jest neutralny! to jest jeden język! głuchy od urodzenia...ciekawe jak myśli bo my w myślach powtarzamy nasze słowa a oni machanie rękoma?
hahahah migowi polski,migowy niemiecki itd? hahahaha migowy jest neutralny! to jest jeden język! głuchy od urodzenia...ciekawe jak myśli bo my w myślach powtarzamy nasze słowa a oni machanie rękoma?

w Ojczystym...
Poza tum umiejąc język migowy, fonogesty, albo czytanie z ruchu ust dogada się wszędzie na świecie...
zaufajcie mi mam do czynienia z takimi osobami.
Poza tum umiejąc język migowy, fonogesty, albo czytanie z ruchu ust dogada się wszędzie na świecie...
zaufajcie mi mam do czynienia z takimi osobami.

Ciekawiej by było, w jakim języku myśli osoba głucha i niewidoma od urodzenia.

Może bez wychowania zaczną zjadać własne gówna i kierować się instynktami?
Heej to przecież sadol
Heej to przecież sadol

Ale głąby z was
Pewnie myśli w języku ojczystym(ewentualnie obcym też) - pisanym.
Dzięki, dobranoc

Pewnie myśli w języku ojczystym(ewentualnie obcym też) - pisanym.
Dzięki, dobranoc

To zależy czy chodzi Ci o człowieka czy kobietę. Człowiek pewnie w takim jakiego się nauczył, a jeśli chodzi o kobietę to kogo to tak naprawdę obchodzi?

a zastanówmy się. co chora na schizofrenie głucha osoba musi słyszeć...