Nie sądziełem, że murzyn może mówić tak sensownie, choć z błędami. O pracy w niedzielę mówi do około 1 minuty. W reszcie wywiadu trochę p🤬li, ale nie jest tak źle jak z resztą naszych władców.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
magiczny klucz?
ucz się tyle ile się da pracodawca to docenia i jest to główna karta przetargowa szczególnie znajomość języków obcych jest to ważne na tyle aby się dogadać.
komunikatywność w 100% pomaga.
gadacie że pracy nie ma? nawet jak za ochłapy macie pracować bierzcie tej roboty tyle ile się da ważne aby była na papierze i odkładajcie pieniądze na wyjazd za granice reszta to tylko kwestia poszukania pewnych ofert pracy w internecie. 1 rok będzie ciężki ale w 100% normalny niż mieszkania w Polsce.
ryzyko jest z tym się zgodzę ale jest to porządny kop że coś robicie dla rodziny lub z myślą że dzieci powinny mieć godne warunki napędza do ciężkiej pracy. polityka w Polsce? głównie kłótnie a kłótnie pomiędzy polakami to dla nich spory (+) dzieje się źle ale ważne aby zanadto się tym nie przejmować i robić swoje. będzie dobrze głowa do góry
ucz się tyle ile się da pracodawca to docenia i jest to główna karta przetargowa szczególnie znajomość języków obcych jest to ważne na tyle aby się dogadać.
komunikatywność w 100% pomaga.
gadacie że pracy nie ma? nawet jak za ochłapy macie pracować bierzcie tej roboty tyle ile się da ważne aby była na papierze i odkładajcie pieniądze na wyjazd za granice reszta to tylko kwestia poszukania pewnych ofert pracy w internecie. 1 rok będzie ciężki ale w 100% normalny niż mieszkania w Polsce.
ryzyko jest z tym się zgodzę ale jest to porządny kop że coś robicie dla rodziny lub z myślą że dzieci powinny mieć godne warunki napędza do ciężkiej pracy. polityka w Polsce? głównie kłótnie a kłótnie pomiędzy polakami to dla nich spory (+) dzieje się źle ale ważne aby zanadto się tym nie przejmować i robić swoje. będzie dobrze głowa do góry
Ludzie. Z zamykaniem sklepów w niedziele to przegięcie. Idąc tym tropem ( bo sprzedawczyni musi mieć dzień dla rodziny) zamknijmy na niedziele kina (bileterka niech ma niedziele dla rodziny), zamknijmy kawiarnie, teatry, budki z lodami, a potem komisariaty, pogotowie, PKS, PKP, i wszystko inne. Wszyscy będą mieć dzień dla rodziny i fajnie. Tylko że ja jestem elektrykiem, i jak w niedziele trafi awaria to dzień dla rodziny przy świecach i bez TV bo ja też będę miał dzień dla rodziny i do poniedziałku dupy nie ruszę. Co ja gadam, przecież pani prezenterka z TV i tak będzie miała wolne "bo dzień dla rodziny". Z tymi niedzielami to chyba jednak zły pomysł.
Śmieszne - jak zwykle chodzi o pieniądze, a dorobiony do nich scenariusz stał się tematem do "uczonych" rozmów. Przecież to polityka, nie uniwersytet! Ktoś broni kasy sklepikarzy, wyrabiając na nich stołek, inny marketów - a ludzie mają jak zwykle tyle mądrych rzeczy do powiedzenia o biednych, pracujących w niedzielę dupach z tesco.. Nie o to chodzi!
jak dla mnie w niedzielę powinny pracować małe sklepy, w których sprzedaje właściciel, lub pracownik, który wyraża na to zgodę i dostaje za to np większa stawkę. Markety by nie działały, dając szansę zarobku mneijszym sklepom, a i ludzi, którzy chcieliby więcej zarobić za większą niedzielną stawkę tez by się znalazło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie