Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

![]()
No i tacy własnie głosują na PO![]()
Ciekawe na jakiej podstawie sądzisz, że głosuję na PO? Dlatego, że wrzuciłem murzyna z tej partii?? A jakbym wrzucił wypowiedź Hitlera to znaczy, że jestem z NSDAP??

Ciekawe na jakiej podstawie sądzisz, że głosuję na PO? Dlatego, że wrzuciłem murzyna z tej partii?? A jakbym wrzucił wypowiedź Hitlera to znaczy, że jestem z NSDAP??
Nie, ale masz podejście jak Niesiołowski.
"jak to nie ma co jeść, przecież zawsze można jeść szczaw albo mirabelki"

Nie, ale masz podejście jak Niesiołowski.
"jak to nie ma co jeść, przecież zawsze można jeść szczaw albo mirabelki"
Można też iść do pracy i zarobić na jedzenie. Jest mnóstwo możliwości. Tylko trzeba chcieć, szukać, szukać, i jeszcze raz szukać i tyrać. Mam jeszcze tylko prośbę, żebyś przestał edytować swoje wypowiedzu po tym jak Ci już odpisałem.

@cob_ya, nie spinaj dupy, nie każdy ma tak dobrze i mieszka jak ty w gdyni dzielnicy witominio czy tam chwarzno.
Nie spinam dupy, tylko staram się przedstawić swój pogląd na sytuację. Przecież nie musicie się ze mną zgadzać. Na szczęście mogę jeszcze wyrażać swoje zdanie i nie sądzę, że jest to spinanie dupy.
W tym filmiku chodziło mi głównie o to, że Państwo za bardzo chce ingerować w nasze życie codzienne i że powinniśmy sami decydować co chcemy robić a co nie. I nie powinno nam to być narzucane.

Nie spinam dupy, tylko staram się przedstawić swój pogląd na sytuację. Przecież nie musicie się ze mną zgadzać. Na szczęście mogę jeszcze wyrażać swoje zdanie i nie sądzę, że jest to spinanie dupy.
to twój pogląd tak wygląda a pogląd osoby mieszkającej na wschodzie kraju pracującej za 4zł/godz na czarno będzie wyglądał zupełnie inaczej
W tym filmiku chodziło mi głównie o to, że Państwo za bardzo chce ingerować w nasze życie codzienne i że powinniśmy sami decydować co chcemy robić a co nie. I nie powinno nam to być narzucane.
a mi chodzi o to że obecna władza zabija małe przedsiębiorstwa w mniejszych miejscowościach

a mi chodzi o to że obecna władza zabija małe przedsiębiorstwa w mniejszych miejscowościach
To, że władza zabija przedsiębiorstwa i nie tylko małe jest absolutną prawdą. Przedsiębiorcy w Polsce są traktowanie jak kryminaliści.
PS. Też już skończyłem

To, że władza zabija przedsiębiorstwa i nie tylko małe jest absolutną prawdą. Przedsiębiorcy w Polsce są traktowanie jak kryminaliści.
PS. Też już skończyłem![]()
a że małe przedsiębiorstwa upadają ubywa miejsc pracy i tym samym doszliśmy do punktu wyjścia - nie ma pracy w tym kraju, nawet jak ktoś chce pracować
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie