Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
Godson: Nie chcesz pracować w niedzielę? Zmień pracę
konto usunięte • 2013-05-28, 15:56
Nie sądziełem, że murzyn może mówić tak sensownie, choć z błędami. O pracy w niedzielę mówi do około 1 minuty. W reszcie wywiadu trochę p🤬li, ale nie jest tak źle jak z resztą naszych władców.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
andrewerty 2013-05-28, 16:03 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-28, 16:24 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-28, 16:48 44
Zgłoś
andrewerty 2013-05-28, 16:57
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-28, 17:04 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-28, 17:06 5
SZAJBAAA napisał/a:

No i tacy własnie głosują na PO

Ciekawe na jakiej podstawie sądzisz, że głosuję na PO? Dlatego, że wrzuciłem murzyna z tej partii?? A jakbym wrzucił wypowiedź Hitlera to znaczy, że jestem z NSDAP??
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-28, 17:07 1
cob_ya napisał/a:

Ciekawe na jakiej podstawie sądzisz, że głosuję na PO? Dlatego, że wrzuciłem murzyna z tej partii?? A jakbym wrzucił wypowiedź Hitlera to znaczy, że jestem z NSDAP??

Nie, ale masz podejście jak Niesiołowski.
"jak to nie ma co jeść, przecież zawsze można jeść szczaw albo mirabelki"
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-28, 17:11 1
SZAJBAAA napisał/a:

Nie, ale masz podejście jak Niesiołowski.
"jak to nie ma co jeść, przecież zawsze można jeść szczaw albo mirabelki"

Można też iść do pracy i zarobić na jedzenie. Jest mnóstwo możliwości. Tylko trzeba chcieć, szukać, szukać, i jeszcze raz szukać i tyrać. Mam jeszcze tylko prośbę, żebyś przestał edytować swoje wypowiedzu po tym jak Ci już odpisałem.
Zgłoś
andrewerty 2013-05-28, 17:14 1
@cob_ya, nie spinaj dupy, nie każdy ma tak dobrze i mieszka jak ty w gdyni dzielnicy witominio czy tam chwarzno.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-28, 17:17
andrewerty napisał/a:

@cob_ya, nie spinaj dupy, nie każdy ma tak dobrze i mieszka jak ty w gdyni dzielnicy witominio czy tam chwarzno.

Nie spinam dupy, tylko staram się przedstawić swój pogląd na sytuację. Przecież nie musicie się ze mną zgadzać. Na szczęście mogę jeszcze wyrażać swoje zdanie i nie sądzę, że jest to spinanie dupy.

W tym filmiku chodziło mi głównie o to, że Państwo za bardzo chce ingerować w nasze życie codzienne i że powinniśmy sami decydować co chcemy robić a co nie. I nie powinno nam to być narzucane.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-28, 17:26
Zgłoś
andrewerty 2013-05-28, 17:28
cob_ya napisał/a:

Nie spinam dupy, tylko staram się przedstawić swój pogląd na sytuację. Przecież nie musicie się ze mną zgadzać. Na szczęście mogę jeszcze wyrażać swoje zdanie i nie sądzę, że jest to spinanie dupy.

to twój pogląd tak wygląda a pogląd osoby mieszkającej na wschodzie kraju pracującej za 4zł/godz na czarno będzie wyglądał zupełnie inaczej

cob_ya napisał/a:

W tym filmiku chodziło mi głównie o to, że Państwo za bardzo chce ingerować w nasze życie codzienne i że powinniśmy sami decydować co chcemy robić a co nie. I nie powinno nam to być narzucane.

a mi chodzi o to że obecna władza zabija małe przedsiębiorstwa w mniejszych miejscowościach
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-28, 17:31
andrewerty napisał/a:

a mi chodzi o to że obecna władza zabija małe przedsiębiorstwa w mniejszych miejscowościach

To, że władza zabija przedsiębiorstwa i nie tylko małe jest absolutną prawdą. Przedsiębiorcy w Polsce są traktowanie jak kryminaliści.

PS. Też już skończyłem
Zgłoś
andrewerty 2013-05-28, 17:34
cob_ya napisał/a:

To, że władza zabija przedsiębiorstwa i nie tylko małe jest absolutną prawdą. Przedsiębiorcy w Polsce są traktowanie jak kryminaliści.

PS. Też już skończyłem

a że małe przedsiębiorstwa upadają ubywa miejsc pracy i tym samym doszliśmy do punktu wyjścia - nie ma pracy w tym kraju, nawet jak ktoś chce pracować
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem