Nie sądziełem, że murzyn może mówić tak sensownie, choć z błędami. O pracy w niedzielę mówi do około 1 minuty. W reszcie wywiadu trochę p🤬li, ale nie jest tak źle jak z resztą naszych władców.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
cob_ya napisał/a:
To, że władza zabija przedsiębiorstwa i nie tylko małe jest absolutną prawdą. Przedsiębiorcy w Polsce są traktowanie jak kryminaliści.
PS. Też już skończyłem![]()
Ale co ma piernik do wiatraka?
Mowa tu jest o przymusie pracy za głodowe (albo nawet poniżej) pensje!
Skąd jakiś murzyn który dostaje 10 tysięcy na miesiąc, mieszkający w Warszawie, może wiedzieć jak się żyje Polakom? No i kto dał mu prawo do wypowiadania się na ten temat?!
Co tylko przeczytał rządowe wyliczenia i wie że średnia pensja krajowa to 3500? Powtarzam jeszcze raz to jak Niesoł i jego szczaw!
No tak bo jak go najdzie ochota w niedzielę na banan a tu sklep zamknięty.... łatwo się mówi "zmień pracę" jak się żyje za państwowe będą (p)osłem...
clubber84 napisał/a:
@SZAJBAAA @cob_ya - coś dla Was
Obrazek
A dziękuję, ale w przeciwieństwie do ciebie dupsko mnie z rana i wieczora nie boli.
salv napisał/a:
Będę kosił trawniki w zimie
![]()
W zimie możesz odśnieżać...
@SZAJBAAA, Matush5
Patrzę OGÓLNIE jak wygląda dorabianie się Polaków w UK gdzie mogą mieszkać po 15 w jednym domu, jechać w ciemno bez dobrej znajomości języka, odmawiać sobie praktycznie wszystkiego [na początku] a w Polsce to już jest uwłaczające zachowanie i brak szacunku do siebie.
Mam też świadomość, że na wyjazd też trzeba mieć kasę bo szczaw i mirabelki to nie wszystko. Każde życie ludzkie to zbiór indywidualnych czynników dlatego w żadnym wypadku się nie wymądrzam co akurat dla Was jest rozwiązaniem.
To, że nikt nie tworzy w Twojej Matush5 okolicy nowych miejsc pracy składa się z wielu czynników ale między innymi z tego, że potencjalny pracodawca też nie ma ochoty ruszyć tyłka ze swojego miejsca zamieszkania i rozkręcać biznesu gdzieś indziej. Mobilność powinna cechować nie tylko pracowników ale i pracodawców.
Patrzę OGÓLNIE jak wygląda dorabianie się Polaków w UK gdzie mogą mieszkać po 15 w jednym domu, jechać w ciemno bez dobrej znajomości języka, odmawiać sobie praktycznie wszystkiego [na początku] a w Polsce to już jest uwłaczające zachowanie i brak szacunku do siebie.
Mam też świadomość, że na wyjazd też trzeba mieć kasę bo szczaw i mirabelki to nie wszystko. Każde życie ludzkie to zbiór indywidualnych czynników dlatego w żadnym wypadku się nie wymądrzam co akurat dla Was jest rozwiązaniem.
To, że nikt nie tworzy w Twojej Matush5 okolicy nowych miejsc pracy składa się z wielu czynników ale między innymi z tego, że potencjalny pracodawca też nie ma ochoty ruszyć tyłka ze swojego miejsca zamieszkania i rozkręcać biznesu gdzieś indziej. Mobilność powinna cechować nie tylko pracowników ale i pracodawców.
To jest hańba dla naszego narodu, że rządzą nami czarni, do tego jeszcze tak bezmyślni. Jego bracia na plantacjach bawełny mogli tez stwierdzić , ze nie muszą tam pracować i zmieniają prace.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie